lauantai 16. huhtikuuta 2011

Voi, Oleander (ja Acne, taas)

Chattasin äsken armaan ystäväni S:n kera ja kurkkailin siinä samalla peräänkuuluttamiani löysävartisia nahkasaappaita. En löytänyt mutta nämä löysin:

Jumankauta, Acne. Meikäläinen ei lukeudu kiilakorkojen ykkösfanittajiin, mutta Oleanderit heittäisin koipiini suit sait. Matkassa on vain yksi mutka: 600 euron hintalappu. Mutta voi hyvää päivää, mitkä kengät. Vetivät sanattomaksi, kuten huomaatte totaalisen substanssivapaasta tekstistäni.

Tykkäättekö te (ja jos tykkäätte, älkää tyhjätkö koko kauppaa 36-kokoisista – mä aloitan säästötoimenpiteet)?


Oh, Acne. Oh, Acne. I have at least five different kind of Acne boots (yes, I am a fan with a capital F), but Oleanders are something else. I need a raise and like now.

3 kommenttia:

maijanmaja kirjoitti...

En minäkään yleensä tykkää kiilakoroista, mutta nämä kyllä enemmän kuin kelpuuttaisin. : ) Tosin en tiedä miltä tuntuisi nämä jalassa kävellä.. Ja olisin jo miestäni pidempi, mikä ei ole houkutteleva ajatus.

Spots kirjoitti...

yleensähän kiilalla on varsin mukava köpötellä. pitäisi päästä koettamaan, mutta vaatinee tukholman-reissua. mulla olisi näilläki matkaa mieheni mittaan, vaikka aika lailla lyhyitä ollaan kumpikin.

Nanainen kirjoitti...

UUUUUH!
Meinasin pyörtyä näistä nilkkureista-TAHTOO! :D
Ja asiasta kukkaruukkuun, sulla on tosi kiva blogi.
TYYLIÄ ja HUNAJAA SILMILLE!
KIITOS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...