tiistai 31. tammikuuta 2012

Arjen armaat

Keskiviikot ovat kultaakin kalliimpia. Suljen työhuoneeni oven puoli kuudelta ja kuljen pullean pehmeä reppu selässäni poikki Tammerkosken, katselen sähkölaitoksen kohdan kuohuja oikealla, painan kuulokkeet tiukemmin korvilleni ja annan Midlaken viedä kohti Valoa ja Kässäkerhoa.

Kolmisen tuntia ja maailma on taas toinen, hetken huoleton.

Viime viikonloppuna pakkasimme pässinpökkimämme kahteen autoon ja ajelimme kohti kuusimetsän siimestä ja pientä, syvää ja vielä jäätöntä lampea, metrisiä lumikinoksia ja holvikaarille taipuneita koivuja.

Neuloimme, nauroimme, korvasimme avannon puuterisella lumihangella, joka ei oikeastaan ollutkaan puuterinen, saksimme otsatukkia, hieroimme selkiä, leikimme synnyttäviä bambeja ja sitä rataa. Eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi.

Tärkeää, niin tärkeää.

P.S. Lisäkuvia: Muita ihania, Pics, Dots & Stripes, Kanelimaa, Rouva L. ja Outo Pumpuli.

Spent the weekend with the girls from our knitting circle. Have been having it for a few months now in Tampere, once a week in a café. One of the best things in week. Even in life. This time we headed up to a little cottage in the middle of nowhere. Had a dip in a snow pile – without clothes, knitted, crocheted, ate, had a few glasses of wine, were together. With the best. More pictures in Muita Ihania, Pics, Dots & Stripes, Kanelimaa, Rouva L. and Outo Pumpuli.

6 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

Voi että teillä on ollu kivaa, ei se sinällään mikään yllätys ollut :) Muutama sauna ja nauru ois kyllä tehny paljon itsellekin, kunpa pääsis mukaan ens kerralla..

Nna kirjoitti...

bongasin nuo pipon lankavärit muita ihania -blogista ja ihastuin. tänään sitten piti mennä lankaostoksille, tekeillä kauluri tytölle. mistä niitä jämälankojakaan saa, jos ei koskaan raski ostaa kerää? näin ajatellen tein onnellista konkurssia lankakaupan kassalla neljän ihanan värin kanssa.

Sannis kirjoitti...

Voih. Ollapa oma kässäkerho! Ja kuvat tosiaan herättivät sisäisen lankahamsterini.

Jonna kirjoitti...

erika: olihan meillä mukavaa, ei käy kieltäminen. mutta näitähän tulee! :-)

nna: lankakaupassa käy juuri noin. konkurssissa kaiken aikaa, mutta toisaalta, voisihan sitä olla huonompiakin rahanreikiä. :-)

sannis: laita pystyyn! suosittelen. mä olen nyt perustanut kahdessa kaupungissa, ja aina on yhtä ihanaa ollut.

Sannis kirjoitti...

Jonna, sait ylipuhuttua. Olen tässä vaihtamassa työpaikkaa ja ajattelin, että olemassa olevia verkostoja voi hyvin pitää yllä myös kahvikupin ja käsitöiden ääressä. Siispä maaliskuusta alkaen Helsingissä kokoontuu kuukausittain nuorisotyöstä ja mediakasvatuksesta kiinnostuneita käsityön ystäviä. :)

Jonna kirjoitti...

Ihan mahtavaa, Sannis!!! Kässäkerhoilu on parasta, mekin kokoonnutaan taas huomenna. Viikon kohokohta. Pitäkäähän hauskaa tekin! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...