tiistai 24. tammikuuta 2012

Fermin kevät ja kesä...

... inspiroi minut puuterisilla, pölyisillä sävyillään. Kävin tänään matonkudekaupoilla (ja nyt oikeaa peukaloani komistaa rakko, iso) ja ostin pähkäilyjen päätteeksi mustaa ja valkoista. Olisi ehkäpä pitänyt valkata vaaleampia, samansorttisia kuin Ferm Livingin uutuuksissa. Taitavat tietää tällaiset ajatukset uutta kauppareissua ja rakkoa.

Ferm Living's collection for spring and summer 2012 is inspiring with its powdery pastel colours. I have to do something with this palette. Maybe a rug. Or a simple cardigan. Or socks. Who knows.

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

OI, mitä niistä kuteista värkkäät? Innolla odotetaan lopputulosta!

ps. ne kudehommat on aika koukuttavia:)

Liisa kirjoitti...

Kauniit värisävyt! Jostain syystä tällänen vaalea ja harmaan eri sävyt uppoavat nyt. Tulee tosi rentoutunut fiilis. Ihania kuvia!

kottarainen kirjoitti...

Ihan tuo tapetti. Olen yleensä enemmän selkeän ja graafisen perään mutta tuo olisi ihan mahtava yhdellä seinällä lastenhuoneessa! (jollaista meille ei siis ole vielä :D )

Sannis kirjoitti...

Ferm Living on kyllä yksi parhaista sisustusmestoista. Voisin ostaa jokaisen tuotteen heidän kids collectionistaan, mikäli kukkaronnyörit antaisivat myöten.

Niina Oivi kirjoitti...

Musta tuntuu ett olen tulossa seinäboxi-faniks. Että kiitos vaan muruinen... ;D
Siis on makeita, en vaan nyt tajuu miten toteuttaisin, hmmm.
Sanos, sopisko tyyny alin mustalle sofeelle, takana kirkuva oranssi seinä...?
Oonpas jännä hey, pistän sisustaanKIN ;) Jee.

Jonna kirjoitti...

@hanna: tällä kerralla aika perustavanlaatuista pyöreää raitamattoa. :-) samanlainen koukulle sitten seuraavaksi, mutta noista pastelleista. tänään oli tosin pakko parannella peukalon rakkoa. josko taas huomenna virkkaisi rivin kaksi. lupaan kuvia valmiista ensi viikolla.

@liisa: sinäpä sen sanoit: savyistä tulee levollinen olo, sellainen, joka tulee totisesti tarpeeseen. ja jonnekin vähän jotakin energisoivaakin.

@kottarainen: älä muuta virka: tapetti on upea. mä olen ollut tapettien suhteen aina vähän summittaisten kannalla, tykännyt elävästä kynänviivasta jne. siksi tämäkin kolahti kovasti. mutta ei ihme, että se kolahtaa muihinkin. siinä on jotakin salamyhkäistä, vähän samanmoinen fiilis kuin maija poppasessa (jota luen juuri sienalle iltasatuna). :-)

@sannis: niin se on, ei käy kieltäminen. erityisen mahtavaa on sekin, että tuotteet ovat niin laadukkaita. en ole pettynyt ikinä mihinkään.

@niina oivi: seinäbokseissa on jotakin merkillistä, näyttävät aina niin hyviltä! :D ja kyllä mä uskaltaisin tuon tyynyn heittää kuvailemasi kombon seuraksi. tyynyn okra ja seinän oranssi tekisivät kelpo parivaljakon. muut sävyt beesaisivat ja tasoittaisivat mukana. että go for it!

Tiinakaisa kirjoitti...

On ihania, kaikkikaikki! Tuo tapetti vois olla kuistille aika vinkeä..

Jonna kirjoitti...

tiinakaisa: sopisi varmana! mäkin haluan nähdä tuota livenä, kolahti sen verran kovasti. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...