keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Katsokaa, mikä kattokruunu!

En edes muista, mitä etsin, mutta etsinnät päättyivät, kun kohtasin Etelä-Afrikan Elle Decorationin sivuilla tähän kuvaan. Voi hyvää päivää, mikä kattokruunu – makuni mukainen ja täysin!

Vihreistä viinipulloista tehty koriste (saattaa siellä jossakin välissä jokin valonlähdekin olla) killuu viinitila Maison Estaten katossa. Paikka päätyi juuri toivematkakohteideni jatkoksi. Etiketitkin ovat niin hienoja että!

I have no idea what I've been looking for but the minute I saw the chandelier above, the searches reached their end. Maison Estate is a wineyard in South Africa, a place I want to travel to. Makes me speechless.

6 kommenttia:

Eerika kirjoitti...

..minen näe sitä kattokruunua ko tuijotan vain sitä pöytää, ah. toivottavasti pääset pian etelä-afrikkaan, son loistava viinireissumaa! omasta reissusta on vierähtänyt jo jokunen vuosi, mutta se leutotuuli yhdistettynä vuoriin ja viineihin.. aijai. Toivottavasti tykkäät avokadoista, sesonkiaikaina jokaisessa ruuassa on avokadoa!

Jonna kirjoitti...

Ei yhtään pöllömmän näköinen tuo paikka. Auringon kaipuu on valtaisa....

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi upea - sopii isoon tilaan!

Liisa kirjoitti...

No on kyllä varsin mielenkiintoinen! Sopii kyllä tuohon kuin nokka päähän. Hienoja kuvia!

Jonna kirjoitti...

@eerika: oijoi, juuri tuommoista sen pitääkin olla: leutoa tuulta, vuoria ja viinejä – vähän kuin toscanassakin. :-) avokadotieto on hauska, ne ne kyllä maistuvat!

@jonna: ei pöllömpi, ei. :-) sun täytyy päästä matkalle, ihanainen.

@pieni lintu: juu, tuo ei ole mikään matalan yksiön kattokoriste. :-)

@liisa: tuossa on kyllä kattokoriste paikallaan.

Mari kirjoitti...

Mahtava pöytä ja mahtava kattokruunu! Pullon ja johtojen/lankojen väreillä voisi vaihdella tuonkin näyttävyyttä ja "näkyvyyttä", vaaleilla saisi huomaamattomamman ja värikkäillä vielä enemmän huoneen keskipisteen. On kyllä upea kuva! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...