lauantai 10. maaliskuuta 2012

Jonglöörit & harlekiinit

Onko teillä ihmisiä, joita ette ole koskaan tavanneet mutta joita kutsutte ystäviksenne?

Tutustuin Annuun ja Liinuun ensi kerran vuonna 2007, kun kirjoitin heistä artikkelin Aamulehteen. En edes muista, miten hoitelimme yhteydenpidon, puhelimitse taikka sähköpostitse... Kuopioon en kuitenkaan junaillut jutuntekoon.

Seuraavasti "tapasimme", kun työskentelin Tukholmassa Maalaisunelma- ja Toivekoti & Puutarha -lehdissä. Annu ja Liinu kokosivat kumpaiseenkin palstoja ja kirjoittivat kotijuttuja. Ja tuolloin meistä tuli ystäviä, vaikkakin vain virtuaalisesti. Sitten siirryin Talon & Kodin kautta Kotivinkkiin, jonne Liinu teki ja tekee vieläkin juttuja.

Yhteydenpitomme on säilynyt kaiken aikaa – paikanvaihdoksistani viis. Sähköposti silloin, toinen tällöin, tykkäyksiä ja tuumailuja Facebookissa.

Kun Liinu jokin aika sitten lähetti kuvia tekemistään koruista, olin pudota palliltani (olisin pudonnut, jos en olisi istunut takalisto tukevasti sohvalla): nahanpalasista tehdyt kaulakorut olivat kekseliäitä ja kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan, juuri sellaisia, joita pukisin – ja monia – mustien mekkojeni pareiksi. Siis niin kuin täydellisiä!

Käykääpä kurkkaamassa, Liinun blogissa, Modernissa mummolassa, on nyt koruaiheinen arvonta! Ja kohta kaikki jonglöörit ja harlekiinit päätyvät Liinun kauppaan (ja sitä kautta meikäläisen kaulaan, mekon ja ruskeiden vanhojen Swedish Hasbeens -korkkareiden pariksi). Keväinen jumitusasuni onkin sitten siinä. Tuskinpa luovun siitä kesälläkään... 

One of my friends started to make necklaces of leather. I am deeply in love with those round ones. Take a better look at Moderni Mummola, there's a giveway going on!

5 kommenttia:

syko kajsa kirjoitti...

Niitä on paljon! Suurin osa blogilukijoistani tulee Suomen ulkopuolelta ja vuosien mittaan on syntynyt monta virtuaalista ystävyyssuhdetta. Unelmoin siitä että sitten kun lapset ovat isoja matkustaisin ympäri maailman tapaamassa nettiystäviäni.

RuusuLiisa kirjoitti...

Kyllä!
Sää ainakin oot peipi sellainen, että siirtäisin vaikka vuoria vuoksesi!
Mahtia lauantai-iltaa :) Ja Bonolle pusuja!

Jonna kirjoitti...

kajsa: ihana idea! totta maar laitat toteuttaen, kun lapset kasvavat! mä haaveilen siitä, että pääsisin tapaamaan paitsi annua ja liinua myös tuota sun jälkeesi kommentoinutta ruusuliisaa. :-)

ruusuliisa: tismalleen samat sanat. <3 olet ihana ja armas. mä jatkan ripulisen koiran (martta) hoitamista ja omien keuhkojeni hellimistä. bono kiittää ja kumartaa ja voi jo paremmin!

Liinu kirjoitti...

Voi muru, oot ihana! Täysin samat on tunteet täällä <3

Tapaamisasia korjataan viimeistään kesällä! Ja me ollaan puhuttu tasan kerran puhelimessa, tuolloin 2007. :D

Jonna kirjoitti...

liinu: ite olet. <3 ja sovittu, kesätreffit it is! mä en malta odottaa. täytyy laittaa heti suunnitellen! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...