torstai 15. maaliskuuta 2012

Valkoisen maalin vaarallinen kutsu

Juuri eilen kerroin ystävilleni kässäkerhossa, että mikäli me muutamme siihen yhteen vallan viehättävään puutalokolmioon, joka on remontoitu ei ihan niin viehättävästi lasikuitutapetein ja valkolakatuin kattopaneelein kuusi seitsemän vuotta sitten, en aio tehdä sille mitään. En maalata kellertäväksi käynyttä puulattiaa valkoiseksi, en rappusia, en seiniä. Laittaisin vain fiikuksia ikkunalaudoille ja kokeilisin, onko onni muka kiinni muutamasta litrasta maalia.

Tänään tasapainottelen taas maalipurkkien ja pelkkien fiikuksien välillä. Kiitokset valkovimmasta kuuluvat Dwellissä esitellylle tanskalaiskodille, jonka French By Design -blogi syötti päivällä silmämunilleni. Ai avaruutta, mä sanon ja suljen silmäni, jotta jaksan hurahuttaa viideltä Helsingin kautta Roomaan.

I have been thinking a completely white apartment since afternoon – thanks to French By Design. This Danish house has been shooted to Dwell. Well picked.

6 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Ai että mikä koti kuvissa! Huokaus. Jos nyt maalaisin sen meidän kuistinkin ihan-vain-valkoisella.

Jonna kirjoitti...

sitähän voi sitten piristellä pienillä väriläiskillä ;-)

Niina Oivi kirjoitti...

AutsautsAUUUTS!
...niin mäkin olen sans. Ihan julkisest. Että väriivärii ja en maalaa, enen. Ja sitte se mutku... VOI KAUNISTUS(KA)!
Mä taistelen täsnäj kuinka vaaleeta vedän kitseniin jota kohta moukaroin. Ostin jo valkoset sringitki. Mit en olis kuvitellu ihan viel vuosi sitte. Sinne köökii.

Taidan vaan olla... ValaistuNUT ;)

TIINA kirjoitti...

Mää kaipaan nyt vähän, kun muuttoaikeita on ollut mielessä, niin ihan valkosista huoneista... heh, tän jälkeen se ei oo ihme, että tuntuu sille. Mutta kaikenlaisissa puupinnoissakin on ihan hyvä elää. :)

Sofia kirjoitti...

Voi että onhan tämä valkoisuus kyllä kaunista! :)

-Sofia

Jonna kirjoitti...

niina oivi: :-) valkoisessa on hyvä elellä. niin on kyllä väreissäkin, mutta saahan niitä sinne valkoiseenkin sekoiteltua. keittiö ja valkoiset stringit kuulostavat täydelliseltä kombolta!

tiina: hihhii, me taidetaan nyt sitten muuttaa niihin kaikenlaisiin puupintoihin. kaikkeen kuulemma tottuu. :-) mä otan muutoksen ihmiskokeena.

sofia: niinpä, ei käy kieltäminen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...