perjantai 25. toukokuuta 2012

Terhi Pölkki AW 12/13

Kun kesä on tuskin vasta alkanut, tuntuu kohtalaisen kaamealta ajatella ensi syksyä, saati talvea. Sitä tulee vain toivoneeksi, että aurinko antaisi vielä kuukausikaupalla parastaan, tyyliin tusinan semmoista putkeen.  Tai no, kyllä välissä voisi olla kuulas syksy ja pari aurinkoista pakkaspäivää, mutta ei kahdeksankuista epäkeliä.

Vaikka kesä onkin harvinaisen viehko vuodenaika (jopa skorpionin mielestä), syys- ja talvivaatteet ja -kengät ovat aina, siis aina, keväisiä ja kesäisiä kokoelmia kiinnostavampia. Terhi Pölkin AW 12/13 luo uskoa kesän takana kurkisteleviin kuukausiin: kyllä siitä talvestakin taas selvitään – astetta hienommat kengät jalassa.

Odotan muuten kauppamme aukeamista kuin kuuta nousevaa, mekkoperjantaita ja ainakin kolmea korkkaripäivää viikossa. Kun jotenkin toimittajana on ollut helpompi juosta tennareissa. Paskapuhettahan se, kunhan olen vain selitellyt itselleni...

Terhi Pölkki's collection for AW 12/13 is quite a collection. Love the pictures – and the shoes. I would love to try those with high heels, very high heels. And the other, the flat pair, is just gorgeous. 

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...