lauantai 2. kesäkuuta 2012

Yllätyksiä

Sitä jumahtaa helposti johonkin merkkiin. Vaatteissa olen toivoton ja suosin ruotsalaista, en kuitenkaan HenkkaMaukkaa enkä oikein COSiakaan, mutta minkäs teet, kun tyypit tuuttavat mallisto toisensa perään pirtaani passeleita kuteita. Ja ai niin, onhan meikäläiselle yksi suomalainenkin luottomerkki, Vainio.Seitsonen. Hankin juuri uudet Headache Pantsit, koska kulutin vanhat käyttökelvottomiksi.

Sama jumitus pätee myös sisustamiseen. Ideat löytyvät muutamasta blogista ja jokusesta lehdestä: niiden ulkopuolelle tulee kurkistettua valitettavan harvoin. Päädyin taas muutaman mutkan kautta vanhan työnantajani, Maalaisunelma-lehden, leipiin ja muistin merkkejä, joita olen pitänyt pelkästään romuromanttisina – ja aivan turhaan. Esimerkiksi tanskalaisen Madam Stoltzin tuotteet sykäyttävät ja kunnolla. Ilmavaa, karun kaunista meininkiä ilman krumeluureja.


I think I'm too fixed with certain interior magazines and with products they present. It's always String, Hay, Muuto and so on. But there are plenty of others that deserve a good like. One of these is Danish Madam Stoltz. I love the roughh edge in these products. Simple but not plain.

5 kommenttia:

Tibs kirjoitti...

Onpas kauniita kuvia!
Totta, sita jamahtaa niin helposti samoihin brandeihin...Blogeista onneksi loytyy valilla kivoja itselle uusia juttuja.

Täti itse kirjoitti...

Samoin.
Minulla on kotimainen ja pari ulkomaista suosikkilta lehteä, joista löydän aina jotain ideoita kotiin. Ja muutama blogi, joita seurailen säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogeissa on se hyvä, että niiden linkkien avulla voi löytää itsensä ennennäkemättömistä paikoista.

Jonna kirjoitti...

tibs: niinhän se on. ja jos joskus uskaltautuu kurkkaamaan jonkin uuden lehden sivuille. :-)

täti itse: totta puhut. ja ne lehtien takaosan pikkuilmoitukset ovat monesti varsin valaisevia. niiden kautta on tullut tehtyä monta löytöä.

Marie Soderberg kirjoitti...

Hi, I just found your blog at Werannas Blog, I really like your PURE pictures :))

Have a lovely day

Jonna kirjoitti...

hi, marie!

thank you so much. :-) hope you'll visit me another time as well.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...