keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Maailman synty by Saana ja Olli

Kello on kohta yksitoista, eivätkä silmäni jaksa sinnitellä auki. Pitkiä, pimeitä mutta mukavia työpäiviä. Myönnettäköön silti, että lauantainen matka Berliiniin tulee tarpeeseen, vaikka vain paripäiväinen onkin. Sovimme Elinan kanssa, että emme katso yhtäkään nähtävyyttä vaan keskitymme syömisiin ja juomisiin. Luin jostakin berliiniläisestä lankakaupasta, sinne tahdon ja kirpputoreille.

Mutta koska silmäni ovat jo puolitangossa – oikeasti –, tyydyn toteamaan, että Saanan ja Ollin uusi kokoelma, Maailman synty, on taas onnistunut. Uusi koti ansaitsee ainakin yhden tyynyn ja minä soon-to-be-35 vaikkapa kangaskassin. Että siinä se vinkintynkä, armas aviomieheni. (Ja sitten se käsveskakalenteri ja uusi kahvinkeitin, kysy lisää!)

Saana and Olli's new collection is called Maailman synty. Fell instantly in love. If there's something good in moving to a new home, it's definitely the endless possibilities invarious fabrics. 

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Moikka, laitahan sitten raporttia Berliinin-matkasta. Minäkin olen sinne vielä tämän kuun aikana lentämässä. Löysitkö muuten mustatuntuun sähköpostista pipolanka-viestini?

Jonna kirjoitti...

pauliina, moi! ja kiitos, sain mailisi: pipolangat ovat jo tilauksessa. :-) lupaan laittaa raporttia berliinistäkin. kamera oli vähänlaisesti käytössä, mutta ehkäpä kännyn kätköistä löytyy jotakin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...