lauantai 24. marraskuuta 2012

Miksi merta edemmäs?

Anna Emilian kauniit, haurasta herkkyyttä ja kepeyttä yhdistelevät kukkamaalaukset tulivat tällä viikolla tietoisuuteeni kaukokautta – kiitos Design Spongen ja Fellow Fellow'n. Sitten selvisi, että Anna Emilia on suomalainen ja ennen muuta tamperelainen. Tuli taas miksi mennä merta edemmäs kalaan -tunne. Ja Anna Emilian blogia selatessani tajusin, että omaamme yhteisiä ystäviä. Maailma on pieni tai ainakin Suomi.

Mutta mitäpä väliä sillä on, miten kohtasin Anna Emilian kuvitukset – pääasia, että kohtasin, sillä kukkakuvat puhuttelevat marraskuista minääni. Ja iglu. Kaksi ääripäätä, mistä en vetele minkäänlaisia johtopäätöksiä. Musta vain tuntuu siltä.

Came across Anna Emilia via Design Sponge and Fellow Fellow. A bit weird, since they live thousands of miles away and I live in the same Finnish city as the talented illustrator. Yet I didn't know anything about her. So huge thanks to the two blogs above. :-) Those floral works are awesome, the igloo as well. Full of peace, both of them.

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Anna Emilian blogi on ihana. Hauskaa tässä on omasta mielestäni se, että minulla on samanniminen ystävä, joka asuu tampereella. Iglu on hauska.

By the way koittakaa saada vaatehuoneen Nelliina teille kurssille. Hän kertoo blogissaan aina, että haluaa oppia neulomaan, mutta ei saa aikaiseksi.

Jonna kirjoitti...

terhi: totta, anna emilian blogissa on ihana, rauhallinen ote. aloin seurata. ja kiitos vinkistä: täytyy laittaa nelliinalle viestiä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...