torstai 29. marraskuuta 2012

Seuraavalla Helsingin-reissulla...

... käyn Tikaussa ja miljoonassa muussakin paikassa, mutta ensin Tikaussa, koska uusi koti ansaitsee uuden maton.

Meillä on yksi huovutettu Tikau-matto parin vuoden takaa. Se näyttää aina vain hyvältä, mutta parasta siinä on sen kepeys. Mattotelineelle (jos sellaiselle joskus eksyy) pääsee pystypäin, eikä kanniskeluun kysytä kahta kättä. Matosta on myös seinävaatteeksi, jos kaipaa silloin tällöin vaihtelua. Eikä ole vikaa villan likaahylkivissä ominaisuuksissakaan.

Muuttaminen on muuten lähellä: irtaimisto omistajineen matkaa maanantaina uuteen kotiin – asia, jonka eteen en ole tehnyt vielä mitään. Huomenna on pakkauspäivä, lauantaina öljyän lattiat ja maalaan, jos jaksan. Ja tapetoin, mutta siitä tapetoinnista lisää ensi viikolla. Siitä tulee hidas homma, mutta mikäli seinä onnistuu, se on kaiken vaivansa väärti. Mielikuvissani ainakin.

I'm dreaming of a trip to Helsinki. One of the places I intend to visit is Tikau, since I want to see their new woolen rug. I guess seeing isn't enough, though. We have had one of Tikau's felted rugs for two years and I still love it. The best thing, along with its looks, is its weight: the rug is light which helps all the cleaning. And if wanted, it could be placed on the wall as well. Which just gave me an idea...

2 kommenttia:

hr kirjoitti...

Minäkin olen viime päivinä katsellut Tikaun mattoja netissä värjättyäni keittiön räsymaton pesukoneessa. :/ Nyt tarttis sellasen raidallisen. Pitäisköhän lähteä messiin!

Jonna kirjoitti...

mä olen vahvasti sitä mieltä, että sun pitäisi lähteä messiin! joo! jee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...