torstai 7. helmikuuta 2013

Fanni ja Kaneli

Rakastan ruokakuvausta. Kuvaisin kylläisissä väreissä kylpeviä ruokia vaikka joka päivä, nautiskelisin tuoksuista ja siitä, miten voi sulaa vasta paistetun, sormin murretun sämpylän päälle.

Yksi kuukausittaisista kohokohdistani onkin se, kun kurvaan autolla Näsijärven kupeeseen, nousen hissillä muutaman kerroksen, koputan Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan ovelle ja käyn hommiin.

Ja joka kerta minulle, keittiötä kohtalaisen järjestelmällisesti karttavalle ihmiselle, tulee tarve – tai pikemminkin pakko – koettaa tehdä Tiinan valmistamaa ruokaa. Vaikkapa näitä pienissä kulhoissa paistettuja kananmunia, jotka kuvasimme eilen ilmestyneeseen Evitaan. Ja se kai se hyvän lehtijutun merkki onkin: inspiroituminen.

Hyvä työpari on kullan kallis. Onneksi olen saanut ja saan työskennellä sellaisten kanssa. Se on elähdyttävää.

I'm crazy about photographing food. Love those days I work with Tiina from Fanni ja Kaneli. The results are published monthly in Evita magazine. The latest issue came yesterday. And I'm gonna make these eggs tomorrow. What a way to start a little longer weekend.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kuvasi ovat todella kauniita! :)

Jonna kirjoitti...

Kiitos, Anu. Tässä sitä koetetaan koko ajan kehittyä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...