maanantai 24. marraskuuta 2008

Euron tuolit

Tampereen Papinkadulla on osto-, myynti- ja antiikkikauppa, jolla on kaiketi jokin nimikin, jota en tiedä. Piipahtelen puljussa silloin tällöin. Kalusteita on kaikenlaisia, kalliitakin, mutta kuolaamani viitisenkymmentä vuotta vanhat mööpelit ovat kutakuinkin kukkaroni ulottuvilla. Ainakin tänään hankkimani Ilmari Tapiovaaran pinnatuolit, joista pulitin euron per kipale. Harmillista, että tuoleja oli vain kaksi ja nekin vain välttävässä kunnossa. Pystyy niillä sentään istumaan, ja muukin on pelkkää pintaa, joka on korjattavissa.
Toistaiseksi tuolit saivat suojakseen lampaantaljat. Niillä kelpaa istuskella, tuumasi Siirikin. (Sohville kelpasi myös kova tuoli.)
Jepulis. Sisustaminen on kiitollista puuhaa (edukastakin!), kädenjälkeään on kiva katsastella heti, eikä vasta kuukausien kuluttua, kuten tavanomaisissa töissäni.

9 kommenttia:

harrin kirjoitti...

EURON!?

Spots kirjoitti...

kyllä! euron. :-)

sugar kane kirjoitti...

Tuossa osto-ja myyntiliikkeessä on kyllä muutenkin hinnat kohdallaan! Onnea löydöstä. Mun pitääkin suunnata sinne etsimään keittiöön lamppua ja sit nojatuolia.

Mä kutsun kyseistä liikettä tuttavallisesti Matti Taikooksi, syystä että se sijaitsi ennen wanhaan siinä Viinikan liikenneympyrän varrella, nyttemmin puretussa Matti Trikoon tehdasrakennuksessa. Ja mun mielestä siinä talossa luki Matti Taikoo. Nimen saa ottaa vapaasti käyttöön!

Anonyymi kirjoitti...

Ihkut tuolit, noitahan oot ettiny vaikka kuinka kauan!!! Onnea löydöstä! Itsekin päädyin täällä s-joen suunnassa tekeen löytöjä, ostin hauskan peilin (hilse-mainoksella varustetun) ja huiput kengät, nokian huopikkaat (siniset, nilkkapituiset ja valkoisella kumipohjalla) Olen onnellinen, vaikka setti maksoikin kokonaista 12 euroa!
T:Suvi p.

Spots kirjoitti...

sugar kane: selvä, se on sitten matti taikoo. kannattaa suunnistaa sinne pian, se mies siellä, matti i assume, alenteli eilen hintoja. eurolla ja kahdella saa vaikka mitä!

suvi: kiitos. ja onnea omista löydöistäsi. mennäänkö kohtapuoliin yksissä tuumin kirpparikierrokselle? justiinsakin huonekalukirppareille? muutkin halukkaat mahtuvat mukaan, ettäs tiedätte. :-)

DiamondDog kirjoitti...

Oliskohan siellä Versacen astiastoa eurolla tai kahdella?
Sellasia tekisi mieleni :)

Spots kirjoitti...

diamond dog: kenties, mutta mikäli iittalat kelpaavat, lähde joskus messiin tehtaanmyymälään muutaman kymmenen kilometrin päähän.

millam kirjoitti...

Hieno löytö! Ja oih mikä tuolin valloittaja!!!

Anonyymi kirjoitti...

Iittala- ja kirppis-kierros passaavat oikein mainiosti minulle!!!
T:S.P.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...