torstai 6. marraskuuta 2008

Niin, ne elämäni ensimmäiset nilkkurit

En ole nilkkuri-ihmisiä. En ole ainakaan ollut. Ne näyttävät upeilta liki kaikkien muiden jaloissa paitsi omissani. En muista, koska olen viimeksi kokeillut sellaisia koipiini. Ehkäpä kutakuinkin neljännellä luokalla, kun haaveilin mustista nahkanilkkureista, joiden suut oli vuorattu karvalla. Mikä lykky, että kenkiä ei valmistettu koossa 34. (Jalkani on muuten kasvanut sitten ala-asteen: vaaleanpunaiset Hai-saappaani ovat kokoa 35, muut 36.)

No, olen kuitenkin kallistumassa kokeilukannalle. Tahtoisin sovittaa Vagabondin Zune-hapsunilkkureita. Hapsullisista nilkkakengistä haaveilevat muutkin, tänään niistä tarinoi Honey Junkiekin.


Mitäs mieltä te olette, kannattaisiko näitä koettaa?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo ja joku värikäs villaponcho, vähän sellaista Hiawatha-lookkia :)

eli eivät kolahtaneet nilkkurit Kahjo-Kerttuun ;)

Spots kirjoitti...

otan sut seuraavasti vastaan ponchoon ja sulkapäähineeseen sonnustautuneena. saat kaupan päälle panhuilutiluttelutkin! :-)

ultsi kirjoitti...

omistan juurikin tollaset, ja mä kyllä tykkään! ehkä vähän epäkäytännölliset näillä keleillä, mutta parempia aikoja odotellessa... eli äänestän kyllä, hiawatha-look gogo!

Spots kirjoitti...

täytyy kierrellä silmä kovana kaupoilla. näitä ei enää saa ainakaan nettikaupasta, mutta ehkäpä jostakin... vinkatkaa, jos näette jossakin tämmöset kokoa 36.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...