lauantai 15. marraskuuta 2008

Ripaus ruskeaa

Vaikka vaatteeni ovat paria poikkeusta huomioimatta mustia, kenkäni ja laukkuni ovat monesti ruskeita. Ja ruskeita halajan nytkin (vaikka tilasinkin juuri NE mustat 20-reikäiset Dr. Martensit...).

Kelpuuttaisin eteiseemme esimerkiksi nämä Vagabondit. Ylemmät piristäisivät (kyllä, mielestäni ruskea piristää, heh) sadetta suoltavaa syksyä, alemmat hellisivät helmipakkasissa. Toivottavasti sellaiset saapuvat, sillä tämä tauoton sade käy kupoliin. Kipeäksikin kostea koleus tekee – terveiset täältä sohvasta, vällyjen välistä, kuumemittarin kupeesta.
Mikäli pompuloin koristetut kengät sattuisivat singahtamaan kotosallemme, kaivelisin kutimeni kaapista. Jokin korkealla ja löysähköllä kauluksella varustettu villapaita passaisi saapikkaiden pariksi. Esimerkiksi mustasta mohairista neulottu. Ei kuitenkaan kohtuuttoman karvainen versio vaan jokin maltillinen. Mohairissa on kaiken kukkuraksi yksi oiva ominaisuus: sitä sopii neuloa paksuilla puikoilla. Ja se taasen tarkoittaa vikkelästi valmistuvaa vaatekipaletta. (Tai ei... Käsityökorissani on yksi harmaa takakappale, joka venailee viitseliäästi etukipaleita ja hihoja. Olisihan se mustakin miellyttävää – sonnustautua omin sormin valmistettuun villatakkiin.)

Ruskeat sukkahousutkin tarvitsisin, paksut sellaiset. Niitä googlaillessani törmäsin miesten sukkahousuihin! Käytännölliset taikka ei, pyysin miestäni vannomaan, että hän ei moisilla koipiaan korista. Ei koskaan. Vai mitäs te tuumitte, miellyttäisikö teidän silmiänne sukkahousuissa kahvia keittelevä mies? ;-)

6 kommenttia:

HarriN kirjoitti...

MIKSI miehen pitäisi käyttää sukkahousuja? Kylmän sään takia? Hameen kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kenkiä ja kiva blogi! Voisitko auttaa naista mäessä - mistä löysit aikoinaan ne Vagabondin 3-solkiset mustat saappaat? En niin millään ole löytänyt niitä ja nettikauppakaan ei nyt myy niitä.

Sukkahousut herättävät inhonväristyksieä itsellenikin, joten en kyllä miehelle...

Spots kirjoitti...

harrin: NIINPÄ! ihan kaikki pitkät kalsarit pesevät miesten sukkahousut. :-)

anonyymi: kiitos kauniista sanoistasi. tottahan toki jeesaan. löysin vagabondini tampereen hämeenkadun andiamosta, stockmannia vastapäätä. siitä on jokunen kuukausi, mutta kannattanee piipahtaa siellä silti. mäkään en ole nähnyt niitä muualla. toivottavasti löydät sellaiset! ne ovat kyllä hyvät, siis kaikin puolin.

DiamondDog kirjoitti...

Tuli muuten makeet lilat saappaat ja nillkkurit. Siis ei räikeän lilat vaan hilityn, jos lilasta niin voi edes sanoa?
Jotenkin kävi heti mielessä,että sinulle ne sopis hyvin.

-E

Spots kirjoitti...

tänks vinkistä, e. mä tulen ens viikolla katsastamaan, kiitos palkkapäivän. :-) ja siellähän se jennyn kynähamonenkin yhä olisi...

Anonyymi kirjoitti...

Luin lehdestä jokunen kuukausi (ehkä jopa reilu puoli vuotta sitten) että miesten sukkahousujen myynti on kasvanut räjähdysmäisesti. Artikkelin mukaan tästä saa ehkä kiittää Batmaniä. Kukapa mies ei haluaisi olla kuin pätmän...

-Emmi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...