tiistai 18. marraskuuta 2008

Sukkahousut seuraavalle vuosikymmenelle

Farkkufanitukseni myötä kokemukseni sukkahousuista ovat vähänsorttiset. Olen omistanut jokusia mustia, juhliin passeleita pareja. Meikäläisestä kun ei ole juhlijaksi sukkahousuitta, siis mekkoon sonnustautuneena. Jalkani eivät ole kyllin rusehtavat, eivät sinnepäinkään. Ne ovat valkoiset – vuodenajasta viis. Punaisiksikin ne saattavat muuttua... kärventyessään.

Omistan muutamia paksuja mustia sukkahousuja. Mekkojen myötä huomioni on alkanut kiinnittyä laatuseikkoihin. Kertakäyttöisistä, palluroita pintaansa suoltavista sukkahousuista olen saanut kyllikseni. Taisipa niitä taivastella sukkahousutätikin, jonka pakeilla piipahdin. "Tällaiset paksut peittävät Wolfordit kestävät kymmenen vuotta", hän heitti hienovaraisesti. Jep, ostin sellaiset. Mustat, mattaiset ja 50-denieriset. Kiikutin kassalle myös ruskeat Falket.

Jotkin Wolfordit maksavat kymmeniä, jotkin satoja euroja. Omani maksoivat 25 euroa. Sekin kuulostaa kipakalta, mutta mikäli pöksyt peittävät koipiani kymmenen vuotta, ostos oli oivallinen. Kertakäyttöiset kuuden euron henkkamaukat ne vasta hintaviksi tulevatkin.

Mustat paksut sukkahousut passaavat muuten kaikkialle. Ja kaiken kanssa. Jos soppaan suhii vielä samanväriset kengät, yläosaksi sopii vaikka batiikkivärjätty (terveisiä E:lle!) tunika, musta alaosa kyllä kompensoi. Ruskeat sukkahousut ovat makeat nekin mutta mustien monikäyttöisyydelle ne eivät vedä vertoja.

4 kommenttia:

harrin kirjoitti...

Hey, miten ois patiikkivärjätyt sukkahousut? ;)

DiamondDog kirjoitti...

vai että batiikkivärjätty! Sanonko mielipiteeni? Joudun myöntämään,että muutamia mahtavia batiikkiluomuksia olen nähnyt.
Mutta auta armias jos yhtään hipimmäksi menee,niin... :)

Spots kirjoitti...

diamonddog: osuit NIIN oikeaan niiden lilojen nilkkureiden suhteen. kiitos. taas kerran. omistan seuraavan postaukseni maailman parhaalle myyjälle. :-)

DiamondDog kirjoitti...

Eikö ollleetkin IHANAT! Monethan on yllättäen pitäneet liian erikoisena sitä väriä. Ja mun mielestäni se taas on ihan täydellinen esim. harmaan ja mustan ystävänä. No onneksi sentään joillain on tyylisilmää. Lisäksi ne tulee varmaan kuluun sellasela vintage-tavalla. Eli sit ne on vielä makeemmat.
Jihaa ja Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...