keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Vinkki

Kangas-Converset eivät ole talvikengät. What a surprise. Kahlasin tänään tennareissani pitkin paskaisia katuja. Varpaat olivat irrota kaikesta kalsasta. Ja kun kerkisin kotiin koipiani sulattelemaan, niitä kihelmöi tuntikaupalla. Jep, tennarit talsivat talviteloille. Tervetuloa karvaiset kengät, esimerkiksi Uggit. (S, saanko mä hankkia tämmöiset? Ihan vain kylmältä suojautuakseni...)
Kuvat: Brandos

8 kommenttia:

DiamondDog kirjoitti...

En usko että S lämpeää näille :) Mäkin olen niin ja näin. Jos osaa yhdistää hyvin niin menee. Mutta jalassahan noi on IHANAT. Meilläkin monessa värissä . VINK VINK

Spots kirjoitti...

heh, s ei lämpene ennen kevättä kenkäarsenaalini kasvattamiselle. :-) tuliko teille oikeita uggeja? in that case...

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sulla oikeasti ole mitään lämpimiä kenkiä? Jos näin TODELLA on, saat ostaa yhdet talvea varten.Ei nuo nyt aivan pahat ole, mutta kuuluisivat toki omalle ei kiitos -listalleni ;)Toki syynä on myös se,että nuo näyttävät hieman erilaisilta koossa 41 kuin 36...
MUTTA muita kenkiä ei ennen huhtikuuta, jos löydän yhdetkin uudet, takavarikoin ne.

S

Spots kirjoitti...

s: ei ole. ajattele... byäää. puss!

DiamondDog kirjoitti...

Ei meillä ole aitoja. Mutta kuulin huhun,että oikeissa olisi merinovillaa. Ja sitähän Austarliassa tuotaan aika julmilla tavoilla. Eli en ees siinä tapauksessa suosittele.
Meillä nuo maksavat euroa alle 40.

Spots kirjoitti...

diamond dog: kiitos vinkistä. merinovilla on askarruttanut viime päivät meikäläistäkin. pitäisi oikeastaan setviä tarkemmin, mitkä puljut käyttävät tuotteissaan mulesing-leikeltyjen lampaiden villaa. koetan katsastaa ja palaan asiaan.

Spots kirjoitti...

kohtalaisen hankala homma setviä tuota villasoppaa... kaikki merinovillatuottajat eivät leikkele lampaidensa peräpäitä, osa tuottaa villaa tavallisin konstein. mutta mikä osa? siinähän se vitsi piileekin. löytyisiköhän tästä jotakin listaa? samanlaista, jonka saa esim. eläinystävällisestä kosmetiikasta.

Spots kirjoitti...

vagabondilta löytyy muuten tämmöiset kengät. niiden sisus on tekokarvaa, päällinen nahkaa. pohjatkin näyttävät siltä kuin kestäisivät käyttöä linttaantumatta... ovat satasen halvemmatkin. vinkki muillekin kiinnostuneille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...