keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Koivet kaipaavat kosteutta

Ajattelin asioida huomenna The Body Shopissa, koska kanta-asiakaskortti oikeuttaa 20 prosentin alennukseen. Peilikaappimme potee perustuotepulaa. Se iskee kaiken kuivaavan marraskuun myötä. Kylmät kelit eivät hipiää helli. Kasvojani kiristää, koivistani en kehtaa edes kirjoittaa. Sääreni muistuttavat suomuja... Kuivuus käy selväksi viimeistään mustista sukkahousuista. Niiden sisusta kätkee kerroksen kaikkialle levittäytyvää hilsettä.



Kuivuus kiusaa myös kutinallaan. Siinä pisteessä on pakko kalppia kauppaan. Tutustuin The Body Shopin mangovartalovoihin vuosia sitten. Se sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, kosteuttaa kertalaakista kamalimmatkin koivet. Suosittelen. Eikä tuoksuvaa tuotetta käytettäessä tarvitse turvautua eau de toiletteihin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!



Tahtoisin tutustua myös Kinetin-tuotteisiin. Olen suosiolla sivuuttanut ne vuosiini vedoten, mutta kääk, se siitä syystä! Kinetin-sarja on suunnattu kolkyt ja risat -tyypeille. Tuotteet petraavat lukemani mukaan sekä hipiän sävyä että kuntoa. Taidan hankkia Kinterin 24 hour -hoitovoiteen testimielessä. Jos se tepsii vasempaan poskeeni, se tepsii mihin vain.

Ja hei, The Body Shopin kanta-asiakaspäivät kestävät perjantainkin!

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...