maanantai 1. joulukuuta 2008

Bianco SS09 – suupielistäni valuu kuolaa...

Jos lasken tennarit kenkäkaappini (jota en omista vieläkään) ulkopuolelle, näytän suosivan Vagabondeja ja Biancoja. Ensimmäiset ovat kulkeneet koivissani viitisentoista vuotta, toisiin tutustuin parisen vuotta sitten.

Vagabondit ovat kenkäilyn aatelia – istuvuudeltaan, mutta eivätpä nekään mua kaikki miellytä. Jotkin parit kyllä kurottavat korkealle mutta kapsahtavat katajaan: niistä puuttuu se viimeinen särmä.

Biancot eivät paijaile päkiöitä edellisten tapaan mutta passaavat vähintäänkin tyydyttävästi. Vaikka jotkin Biancot ovat sorttia pissis, kokoelmat piilottelevat poikkeuksetta helmiä.
Aijai näitäkin ensi kevään ja kesän kauneuksia. Minen kestä.

2 kommenttia:

sugar kane kirjoitti...

Joo, Biancon mallistosta löytyy aina jotain rätväkkää jalkinetta. (Mä kuvittelin olevani VAgabond-tyttö, mutta en sitten olekaan, juuri mainitsemastasi "ihan jees, mutta vähän säyseä" -syystä.) Noi ensimmäiset ovat kyllä voi että, tuon tapaisia hiljaa kaipasin tänä kesänä, ja ehdottomasti tarvoitsen ensi kesänä. Noissa toisissa saisi olla pidemmät varret tai enempi kapeampia hihnoja tai jotain, ja vikoista olis tosiaan voitu jättää noi killuttimet veks.

Kesäänhän ei ole kuin joku hassu puoli vuotta!

Spots kirjoitti...

sugar kane: sanopa muuta, puolisen vuotta vielä... argh! mutta hei, noista toisia kenkiä saa myös pidemmällä varrella! lisään niistä kuvan illemmalla. ne passannevatkin pitkälle neitokaiselle paremmin kuin tällaiselle perus-164:lle. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...