sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Haaveissa vainko oot mun?

Koska tämänvuotiset mätkyni keventävät kukkaroani nelinumeroisella summalla (thank god ykkösellä alkavalla), laajentanen farmari- ja kenkälakkoani myös muihin vetimiin. Sellaisen lakon myötä joutunen verestämään käsityöläistaitojani ja kieppumaan kirppareilla. En pane pahakseni kumpaakaan.Mutta kotiamme muovaisin mieluusti myös muilla kuin tekeleilläni. Sen jo tilaamani Fatboyn lisäksi kelpuuttaisin tänne 50-lukulaisen Swedesen Lamino-tuolin - kera rahin. Harmillista vain, että setti rokottaisi parilla tonnilla. Kirjoitukseni otsikko kertoo tuntemuksistani.

10 kommenttia:

milla-emeliina kirjoitti...

Aiemmasta Fatboy-jutustas jäi kuva, että ID:stä tilasit. Jos tulee joskus tarve hankkia lisää samaa kamaa, suosittelen osoitetta dekolust.de. Tilattiin juuri kaksi hintaan 338,-. Kotiin kuljetettuna.

Nautinnollisia löhöhetkiä.

Sit piti vielä sanoa, että noi sun alla esittelemäs myssyt on aivan ihania. Myy mulle yks :)

Spots kirjoitti...

joo, sieltä tilasin, mutta kiitos vinkistä, poikkean dekolustissa oikopäätä. ties vaikka sieltä saisi himoitsemani kartellin bourgien edukkaasti. :-)

komppaan kyllä pipoihailujasi. söpöjä kuin mitkä! kotosalle jäi vain yksi, harmaat päätyivät pukinkonttiin. mutta jos sä olet kiinnostunut niistä, annan mieluusti kädentaitajan yhteystiedot! sienalla on nyt toinen pipa menossa (viimetalvinen on pieni), mutta täytyy sanoa, että hyvin toimii. ensi talveksi taas uusi!

Spots kirjoitti...

heh, vai tarkoititko sä noita itse väkertämiäni myssyjä? eipä niissäkään vikaa ole, valmistuvatkin vikkelästi. ajattelin ihan oikeasti neuloa niitä myytäväksi asti. josko vaikka muutkin lukijat tahtoisivat...?

milla-emeliina kirjoitti...

Ei taida löytyä Kartellin tuotteita tuosta kaupasta. On muuten sivuston ulkoinen olemus hiukka väsynyt - toivottavasti tilaus tulee kuitenkin kuten pitää.

Juu, noita omatekemiäs lähinnä yritin ihastella :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä kehottaisin suhtautumaan pienellä varauksella Dekolust.de:hen. Itse ostin sieltä Fatboyt 2.1. ja sain tuolloin heti vahvistuksen tilaukselle ja DHL:n tracking numeron. Tracking numero ei kuitenkaan toiminut. Noin viikko tilaukseni jälkeen lähetin kyselyä Dekolustiin. Muutaman päivän viiveellä sain vastaukseksi, etteivät vielä ole saaneet toimitusta Fatboylta.

Tänä päivänä siis odotan edelleen tuolejani ja vahvistusta siitä, että Dekolust on niitä minulle shippaamassa. Uskon toki, että saan tavarani mutta toimitusaikojen suhteen ei taida olla luottamista Dekolustiin.

Miten sinulla milla-emiliina? Oletko jo Fatboysi saanut?

milla-emeliina kirjoitti...

Omalla kohdallani Dekolustin palvelu toimi moitteettomasti. Tilaus tehtiin 27.12. ja ilmoitus pakettien saapumisesta postiin tuli 7.1. 1,5 viikkoa siis meni ja siinä oli vielä uusi vuosi ja loppiainen välissä. Oma virheoletus oli, että niihin saisi ihan kotiinkuljetuksen, jotenkin ajattelin DHL:n palvelun tarkoittavan automaattisesti sitä. Nopeasti vastasivat myös meilitiedusteluihini. Toivottavasti saat omasi pian ja oot niihin tyytyväinen.

Ja sori Spots, että täällä sun kommenttiboxissa hölistään.

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kiva kuulla! Ja itse asiassa luin omasta blogistasi ettet ollutkaan tyytyväinen itse tuoleihin. Toivottavasti en itse joudu pettymään, tilasinhan noita jopa 4kpl.

Ja joo, toivottavasti Spots et pahastu tästä aiheen vierestä kirjoittelusta. Mukava blogi sinulla!

Spots kirjoitti...

heh, älkää huolehtiko, en tietystikään pahastu. :-) huomasin vasta tänään kommenttinne. meidänkin fatboy (siis se tamperelaisesta id:stä tilattu) on yhä matkalla. täytyy toivoa, että se miellyttää ainakin jotakuta meistä. mä niin toivon letkeän lötköä lukutuolia...

Anonyymi kirjoitti...

Fatboyt tulivat viime viikon lopulla, ja vielä sisälle kannettuina. Turhaa siis ehdin jo epäillä Dekolustin toimitusta, joskin hieman kauemmin kesti kuin olin saanut ymmärtää.

Säkit testattu ja oikein hyviksi havaittu. Miellyttävät kovasti myös silmää. Voin suositella.

Spots kirjoitti...

me saatiin oma fatboymme toissapäivänä. se on yhtä kuin autuus, vaikka vaatisi ehkäpä enempi avaruutta ympärilleen... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...