lauantai 27. joulukuuta 2008

Hilpeitä hommia

Ajattelin ilmoittautua kilometrin päässä pönöttävän kuntokeskuksen asiakkaaksi. Valitettava tosiseikka on, että jouluna kupuuni lusikoimat laatikot ja karamellit eivät neulomalla sula, eivät, vaikka miten koetan.

Joulunpyhät ovat siis kuluneet neuloessa. Yksi kaulahuivi on jokusta kerrosta vaille valmis, mutta yhden pipan pykäsin valmiiksi saakka päivässä parissa. Sen saa ystäväni, jonka kanssa kävin lankakaupoilla.



Olen neulonut aina Novitan langoilla mutta nytpä tein poikkeuksen. Piipahdin Koskikeskuksen yläkerran käsityökaupassa, jonka nimeä en tiedä, ja ostin jokusen kerän Rowanin lankaa. Hivenen hintavaa, mutta voi perskeles sentään, miten hyvää! En olisi malttanut laskea kudinta käsistäni, mutta välillä oli pakko... öh, syödä. Hehkutanpa samaan syssyyn myös bambupuikkoja! Peittoavat tavalliset kuus nolla. (Aikamoista hifistelyä tämä neulominenkin.)



Ystäväni valkkasi pipansa väriksi ruskealla rikotun turkoosin. Hän valitsi langat myös meikäläisen myssyyn. Siitä tulee violetti, H: toiveesta. Vauhdissa on sekin, koetan neuloa sen vielä tämän vuorokauden puolella valmiiksi. Ja maanantaina marssin taas lankakaupoille. Näitä myssyjä neulon muitakin, tarvitsen ainakin harmaan ja mustan.



Edit: Ai niin, myssyn ohje löytyy täältä.

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...