torstai 4. joulukuuta 2008

Platinaa päähän

Olin viisi vuotta mustatukkainen. Oikeasti hiukseni ovat vaaleat. Mustat hiukseni olivat pitkätkin, mutta mitäpä tekikään kuontalolleni raskautuminen taikka oikeammin imettäminen. No, tukka läksi. Se katosi tukkuina ohimoiltani.

Ilmiö ei ole ainutkertainen. Niin käy melko monelle äiti-ihmiselle. Kaljuuntuminen ei ole lopullista - eikä sitä meikäläisenkään "kaljuuntumista" kukaan muu huomannut, mutta totta maar lavuaarin tukkivat hiukset panevat pähkimään, mitä tässä on tapahtumassa.

Noh, kyllästyin irtokarvoihin ja leikkautin hiukseni lyhykäisiksi. Vaalensin ne samalla. Väri on kampaajan käsittelyn jäljiltä luonnollinen, mutta tämä toistuva pimeys on puskenut päähäni aatoksen platinaisesta tukasta.Kuva: täältä

Menen ensi viikolla kampaajani pakeille Agyness Deyn kuvan kera. "Tällaiset, kiitos." Ne sopivat sitä paitsi vaatteisiinikin paremmin – mustat vetimet vain korostavat vaaleutta, hyvällä tavalla. Tukkani nykyinen väri alkoi justiinsa tuntua tunkkaiselta.

4 kommenttia:

sugar kane kirjoitti...

Platinanvaalea poikatukka ja mustat vaatteet on kyllä aina tyylikäs yhdistelmä!

Mulla oli nuorena plikkana aika pitkään Edie Sedgwickin inspiroima platinatukka, ja kuukausittain kiinnitettävät irtoripset, aina mustavalkoista ja miniä, ja itse kuminauhoin virittelemäni ylipolven sukat (niitä ei saanut kaupasta ööö 17 vuotta sitten!!), oi aikoja.

sugar kane kirjoitti...

Ai niin, olisko sulla kampaajasuositusta täällä tampesterissa? Oivaltavaa leikkaajaa haetaan...

Spots kirjoitti...

sugar kane: mullakin oli muinoin platinatukka, joskus lukioikäisenä. ja siitähän onkin sitten 12 vuotta, ainakin.

mä olen käynyt tukkateekin linnealla. ne avasivat jokin aika sitten uuden kampaamon näsilinnankadulle. suositan kyllä enempi kuin lämmöllä! ja suositan myös siellä myytäviä vidal sassoon -tuotteita. toimivia ja saakelin riittoisia sampoita ja hoitoaineita!

sugar kane kirjoitti...

Haha, just silloin kun olin nuori ja nätti, kävin Tukkateekissä (olin niillä hiusmallina aika usein, niin se oli edukasta)! Kiitos suosituksesta, kampaajan ja aineiden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...