torstai 4. joulukuuta 2008

Luonnollista lämmikettä

Kaksi vuotta sitten joululahjaksi saamani (joskin itse valitsemani) El Naturalistat ovat pelastaneet koipeni kylmäkuoliolta kymmeniä kertoja, viimeksi äsken, kun kalpin kirjanpitäjäni pakeilta kotiin.Ostin ensimmäiset El Naturalistani Barcelonasta kolmisen vuotta sitten. Valkoiset ballerinat ovat palvelleet päkiöitäni liki päivittäin, siis kesäisin. Ne eivät ole siroimmista siroimmat, mutta silti sievät - mun mielestäni. Ja voin kengistä keräämäni, kohtalaisen kattavan kokemukseni myötä kertoa, että parempia saa hakea hurttien kera. Kenkäni ovat yhä kuosissa, mutta valkoiset ne eivät ole. Koetan putsata ne ennen ensi kesää, ostin jo jotakin tököttiäkin.El Naturalistat ovat espanjalaisia. Suurin osa niistä ei miellytä meikäläistä: pohjat ovat liian möhkälemäisiä, korot kummallisia ja niin edelleen, mutta kookas kokoelma kätkee sisuksiinsa myös helmiä. Kuten omani. Voisin kasvattaa kokoelmaani myös tällaisin tennarein.Ja tuosta luonnonmukaisuudesta vielä: yhtiö hyödyntää luonnonmateriaaleja ja värejä, suosii kierrätystä ja reilua kauppaa. Lisää sopii lueskella vaikkapa nettiputiikista. 

4 kommenttia:

Leenu kirjoitti...

Itse ostin pari viikkoa sitten kyseistä merkkiä edustavat mustat (tai tummanharmaat) nilkkurit, joissa on neulevarsi. En kyllä parempia kenkiä oo pitäny ikinä jalassa ja kenkiä miulta löytyy runsaasti. Näyttävät lisäksi superhienoilta kun laittaa farkunlahkeet varren sisään... En sitten muita kenkiä oo kahteen viikkoon käyttänytkään.

Rakkautta. Ensikokeilulla.

Spots kirjoitti...

hyvä homma, leenu. naturalistat ovat kyllä koukuttavat kengät... kerran sellaiset, aina sellaiset. :-)

Stazzy kirjoitti...

pitikin ihan kirjoittaa noista kengistä kun vallan ihastuin Siellä nettikaupassa oli vaik mitä ja kivaa

Spots kirjoitti...

stazzy: suositan el naturalistoja! nuo tennarit ovat kyllä kauniit lyhytvartisinakin... sellaisilla täytyy kasvattaa kenkäkaappia kevään korvalla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...