perjantai 5. joulukuuta 2008

Stringit seinälle

En aio kirjoittaa alushousuista. Kirjoitan niistä saletisti joskus, mutta postaus ei käsittele stringejä. Syitä siihen on yksi: en omista yksiäkään. Enkä aio omistaa. Olen luottanut viime vuodet HenkkaMaukan mustiin hipsterseihin, sellaisiin lanteille laskeutuviin. Niistä enempi joskus, Gossardin liiveistä samaten.
Ajattelin toteuttaa toiveeni ja hankkia seinällemme ruotsalaisen Nisse Strinningin suunnitteleman String-hyllyn. Kyse ei ole vasta markkinoille matkanneesta uutukaisesta, vaan vuonna 1949 synnytetystä klassikosta. Isolla K:lla. String Pocket säilöisi sopivasti sisuksiinsa nyt pahvilaatikoissa lojuvat dvd-levymme. Värejä on valittavaksi asti: mietiskelen mustan ja pähkinäpuisen välillä. Mietiskelen siihen saakka, kun mieheni saapuu Master Cardeineen paikalle. Hyllyn saa alta satasen – ainakin verkosta. En tiedä, paljonko Artek siitä pyytää. Tiedättekö te?Tapetoidakin tahtoisin. Kaapissamme lojuu kolme rullaa Cole & Sonin (suosikkitapettitehtaani) Cow Parsleytä, varmuuden varalta. Pitäisi kai kysyä vuokranantajalta, passaako täällä tapiseerata parin seinän verran.Ja Yki Nummen Lokki, koska liihottelet kotiamme valaisemaan? Joulupukki?!?

12 kommenttia:

harrin kirjoitti...

Kerropa mielipiteesi Louis Poulsenin AJ-pöytä/lattiavalaisimesta. 50-luvun tyyli ei ole itselleni se läheisin, mutta tuo valaisin on joskus pakko saada! Mm. uusimmassa Lepakkomieselokuvassa tuota valaisinta oli ikävästi sijoiteltu herran asuntoon - perfect! (www.vepsalainen.com)

Saija kirjoitti...

hei! Mistä nettikaupasta saa tilattua String-hyllyä? Tänään siihen tutustuin ja heti ihastuin <3

Anonyymi kirjoitti...

Tuo string-hyllyjärjestelmä on tosi magee (sain siitä kommentin omaan blogiini - siten havaitsin hyllyt). Ja noista Cole & sonsin tapeteista olen tykännyt pitkään. Koiranputki ja koivikkomaisema ovat suosikkejani.

Spots kirjoitti...

saija: eipä ihme, että ihastuit, onhan se kaunis kuin mikä. ja stringistä saa kokonaisia hyllykokonaisuuksia, kertakaikkisen kauniita. tuota pocketia voi pistää tilaten esimerkiksi osoitteesta www.designonline.se/Trademarks/sek1/String. pakettia odottelen mäkin sieltä. ;-)

kaksihuonettajakeittio: niinpä! voisin vuorata stringeilla kokonaisen huoneen. sellainen pähkinäpuinen mustilla raudoilla olisi meikäläisen suosikki, mutta nyt venailen kokomustaa versiota. mäkin olen tykännyt cole & soneista vuosia. ne erottuvat joukosta jo laadullaankin. :-) sulla on hyvä maku! ja hieno blogi!

stoerre kirjoitti...

Lännä Möbler toimittaa Suomeen ilmaiseksi, mikäli tilauksen arvo yli 10.000 SEK.

stoerre kirjoitti...

www.lannamobler.se

Anonyymi kirjoitti...

@ Spots: Kiitti! Itsekin tykkään blogistasi kovasti. Eksyin tänne ensimmäistä kertaa muutama viikko sitten. Ja nyt seuraan kirjoituksiasi sitä mukaa, kun uusia tulee. Pahastuisitko, jos lisäisin blogisi osoitteen sivuilleni :D?

Spots kirjoitti...

2 h+k, kiitti, sehän olis suuri kunnia, siis se, jos pääsisin blogiisi. :-)

Spots kirjoitti...

stoerre, huomasin vinkkisi vasta. aivan mahtava putiikki!!! kiitos. :-)

Kiiki kirjoitti...

Mahtavaa, että tänne oli linkki 2h+k:stä. Et arvaa miten pitkään olen metsästänyt tätä harmaata tapettia ja nyt löysin sen tuotetiedon. Päivä pelastui ja löytyi uusi suokkariblogsu. Kiitos!

Esba kirjoitti...

Bueno! Pistän listaan :D

Spots kirjoitti...

kiiki ja esba: kiitän ja kumarran ja olen kovasti onnessani, jos blogistani on jollekulle apua. cole & sonin tapetteihin voi aina luottaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...