keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Himailua harmaissa villasukissa

Freelancerin työssä on yksi puoli ylitse muiden: työhuoneelle ei ole pakko talsia. Jättäydyin ensi kerran kotosalle tänään, koska tähdellistä tekemistä ei oikeastaan ole (tai totta maar olisi, mutta deadlinet eivät huomenna hipiääni hiosta).Olen möllöttänyt päivän yltä päältä American Apparellissa ja Nalle-langassa. Ei talvista tovia ilman villasukkia – ajattelin tosin pykätä semmoiset puuvillaiset kesäksikin. Kaulaani kiedoin vanhan kunnon palestiinahuivin. Meikäläiselle se edustaa jotakin muuta kuin teineilyä: kafiya on poliittinen kannanottoni ja piste. Pidän sitä kaiken kukkuraksi kauniinakin (ja käytän sitä myös muuten kuin yksin kotona, heh).

2 kommenttia:

Freelancer kirjoitti...

Toinen kotona työskentelevä freelancer kommentoi...

Oikein tyylikäs kotityöpäivän look! Omia työvaatteitani ei kyllä kehtaisi netissä esitellä. Vanhat verkkarit, risa pusero ja niskassa kunnon villahuopa. Tietokoneella istuessa tulee jostakin syystä aina kylmä.

Spots kirjoitti...

kiitos, toinen freelancer. :-) mulla on semmoinen ongelma, että en saa itseäni käyntiin, jos en aloita päivääni suihkulla, ripsivärillä ja poskipunalla - vaikka viettäisin koko päivän kotona. tahtoisin päästä moisesta ja toimia tehokkaasti pyjamassa, mutta se vaatiin tovin treenailua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...