lauantai 31. tammikuuta 2009

Jäähyväiset Jennylle

Hyvällä tavalla huvitusta herättävistä kuoseistaan ja taiten leikatuista vaatekipaleistaan tunnettu Jenny Hellström (Ruotsista, naturligtvis) laittoi pillinsä pussiin viime syksynä. Sääli.



Tampereen Spirit Storessa on silti vielä jokusia Jennyjä. Mustaa kynähametta olen himoinnut viime keväästä saakka (saattaisi olla korkea aika käväistä hakemassa se...), mutta tämä uupelinpuupeli pompahti eteeni viikko pari sitten sattumalta ja päätyi kassan kautta kotosalle - sovittamatta (ja armottomalla alennusprosentilla).



Pusero on a) vaalea!!! ja b) söpö. Kumpainenkin adjektiiveja, jotka eivät tavallisesti sovi vaatekaappiini. Mutta tämäpä sopii. Rrrakastuin puseron väljään malliin ja siinä seikkaileviin pieniin, punaisiin ja pulloposkisiin lintuhin. Justiinsa sellaisiin, joita seuraavaksi tatuoitan itseeni ja isosti. Ensi kuussa on toisen olkavarren vuoro. Onhan siitä edellisestä jo yli kaksi vuotta aikaa...

1 kommenttia:

suellen kirjoitti...

Ihanan söpö kuosi!!! Ja varmaan jotain ihanan laadukasta kangastakin se varmaan on!!! Täytyy mennä kans kurkkaan ens perjantaina Spiritiin, tosin siellä ei varmaan ole enää mitään jäljellä mutta se on sitten kohtaloa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...