maanantai 26. tammikuuta 2009

Kevät kotiin

Vaikka Helsinki pieksee Tampereen sisustustarjonnan mennen ja tullen, kotoisassa kaupungissamme on yksi ylitse muiden – niiden pääkaupunkiputiikkienkin. Syyskesästä saakka persoonallisella otteellaan onnellistuttanut (kyllä, siellä käynti tekee ihmisestä onnellisen!) Design Boulevard kiilasi sekunnissa suosikkeihini.
Olen hankkinut sieltä valaisimen ja jokusia valokuvakehyksiä mutta seuraavasti suuntaan katsastamaan Hayn Pinocchio-mattoa. Ja hei, se on värikäs! Nepalissa valmistetun villamaton pallukat ovat yksitellen huovutettuja, sitten ne ovat päätyneet naruun - helminauhan tapaan. Palan halusta koettaa, miltä pallot tuntuvat päkiöiden alla!Jokin tässä Cube Clockissakin kiehtoo...

9 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Tuo matto on ihan huippu! Se on esitelty tanskalaisessa kodissa esitelty hetki sitten. Olisiko ollut Bo Bedren joulunumerossa (netistä siis katsoin kuvat)?

Ja klokkukin on makea!!!

Annina kirjoitti...

Matto on mahtava. Rupes heti tekeen mieli askarrella ite :)

Freya kirjoitti...

Ooh tuo matto on aivan liian herkullinen! Wannabe-käsityöläinen jo miettii itsetekemistä, mutta taidan googlata lisätietoja =D

Pia kirjoitti...

Ihan mieletön löytö tuo matto. Sehän pitäisi oikeastaan nostaa seinälle!

Spots kirjoitti...

jepulis, kerrankin jotakin muuta kuin tuiki tavallista - tuollaista mattoa en ole missään nähnyt (esba, pitäisi kaiketikin perehtyä tuohon bo bedreen - seuraavaa reissua helsingin akateemiseen odotellessa, tampereelta sitä(kään) ei löydy).

annina ja freya, ilmoitelkaa ihmeessä, jos alatte askarrella! tahdon kuulla väliaikakuulumisia. :-)

Sugar Kane kirjoitti...

Hei kiva kun mainitsit tosta liikkeestä, olen aivan pihalla Treen sisustusliiketarjonnasta (näen vain niitä hirveitä römänttista tilpehöörää tarjoavia)! Tarvii mennä väijymään.

Matto on kyllä sekä huima että varmaan toimiva! Taas esimerkki että huovutuskin voi olla hot.

Esba kirjoitti...

Tanskalaisen Hayn matto on nimeltään Pinocchio. http://www.hayshop.dk/hay-acc/pinocchio-multi-colour.aspx

Esba kirjoitti...

Tämän siis pistin tiedoksi Freyalle, jos et huomannut Spotsin varsinaisesta poustauksesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi apua! Onko havaintoa paljon tuommoinen kello maksaa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...