maanantai 5. tammikuuta 2009

Varpaani vaipuivat koomaan

En omista kuin yhdet vuorilliset talvikengät, jotka eivät passanneet tämänpäiväiseen mustanpuhuvaan pukeutumiseeni. Siksipä sujautin koipiini Biancon mustat saapikkaat ja villasukat - tietysti. Virhe.Varpaani ovat kilometrin kalppimisen jäljiltä jäässä, ikiroudassa. Ovat olleet jo toista tuntia, prkl. Siispä otin ja tilasin ne Uggit, maapallon toiselta laidalta alta satasella. Paree jatkua pakkasten.

3 kommenttia:

Venny kirjoitti...

Hyvä hankinta lämpimyyttä ajatellen - minulla on juuri tuollaiset. Mutta valitettavasti nuo ovat todella liukkaat pikkulumella.

Vaikka se ei menoa haittaa täällä pk-sudun lumettomilla seuduilla, niin olen kyllä harkinnut asennuttaa niihin jotkin erikoispohjat pitoa lisäämään. Kengät ovat niin kivat, että ovat mielestäni extra-pohjien arvoiset.

Spots kirjoitti...

kiitos vinkistä, venny. mun pitäisi muutenkin poiketa suutarin pakeilla. tämänpäiväiset biancot tarvitsevat uudet korkolaput. (nimim. kannat täynnä pieniä kiviä) :-)

Esba kirjoitti...

Clarksilla on myös vähän samankaltaisia saapikkaita. Ostin 4 vuotta sitten karvavuoratut kengät ja en ole katunut. Vieläkin primakunnossa, mitä nyt toisen kengän kannasta tulee vähän vesi sisälle, kun siinä on reikä... ;D Olleet ahkerassa käytössä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...