keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Housuhommia

Kävipä kerran seuraavasti: Spots taivalsi työpäivänsä päätteeksi kohti kotia, keskustan lävitse. Silloin tällöin kupolissa kutitteli tuntemus avoimesta vetoketjusta, mutta Spots ei välittänyt. Tai välitti mutta ajatteli, että eivät housut olleet koskaan aiemminkaan avoimiksi jääneet. Hän jatkoi matkaansa, mietti toisinaan, katsastivatko vastaantulijat häntä hitusen hitaasti.

Katsastivat kai. Se kävi kotosalla selväksi. Peili paljasti jo hississä, että sepalushan se siellä irvisteli. Voi persus, mikä häpeä, vaikka pöksyjen alta mustat sukkahousut löytyivätkin.

Siitä pitäen Spots ei vain mietiskellyt mahdollisesti avonaista sepalustaan vaan tarkasti tilanteen. Kuten tänään. Ja johan kannatti katsominen, vetoketju oli taas auki. Pitäisi a) korjata se taikka b) ottaa pari päivää lomaa.

Sitten seuraavaan housuhommaan. Sain tänään ensimmäiset Acneni, Huuto.netistä löytämäni Hugit. Mutta ne olivat isot! Onneksi boyfriend-malliset byysat passasivat siipalle!
Koska housut olivat hävyttömän hienot, tilasin itselleni samanmoiset, mutta pienemmät. Meitsi odottelee nyt näitä.

2 kommenttia:

Sinni kirjoitti...

Onko noiden mitoitus siis jotenkin erityisen reilu? Olen jo pitempään haaveksinut tismalleen samoista pöksyistä, mutten ole vielä uskaltautunut tilaamaan, kun olisi kiva saada koko kerrasta kohdalleen.

Spots kirjoitti...

mä sanoisin, että on se tavallista reilumpi. ei siis sillä tavalla, että housut päältä putoaisivat tai jotain, mutta tilasin kuitesnkin yhtä numeroa pienemmät kuin yleensä. mä voin raportoida uudelleen, kun ne tulevat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...