keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Jumperfabriken

Kiertelin tänään työasioissa kaupungilla. Tein löytöjä, joskin vain silmäiltyjä sellaisia. Sovituskoppiin en kerinnyt. Vielä.

Hard Beat Clothingin valikoima on kasvanut ruotsalaisella Jumperfabrikenilla. Parisen vuotta sitten perustettu pulju ammentaa 1950- ja 60-luvuista. Neulekokoelma on kokonaisuudessaan hitusen liian naisellinen meikäläisen makuun, mutta tätä takkia aion koettaa.Sen kahdessa rivissä kulkevat napit ja vajaat hihat ovat kertakaikkisen kauniit. Eikä ollut matskussakaan mitään vikaa!

Ja arvatkaapa, sovitinko niitä Martensin ballerinoja... Sanonpahan vain, että ne hipovat täydellisyyttä. Oih.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mites nuo vajaat hiat toimii, siis mitä laitat alle?

Upeat noi ballerinat, kuka niitä myy Helsingissä?


Katariina

tiina kirjoitti...

Pakko kertoa, että olit mun unessa viime yönä. Luultavasti siksi, että oon alkanu käymään blogissasi tasaseen tahtiin kun lisäsin sunt suosikkeihin bloilistalla. No, unessani olit pahoillasi siitä, että ystäväsi ostavat lapsellesi liian vähän lahjoja, koska luulevat ettei niin pieni lapsi osaa niitä arvostaa :) Ihailin kanssasi myös jossain kaupassa ihan älyttömän hienoa kumista/muovista vaaleankeltaista "niitti"-laukkua. Se näytti niittipinnalle, mutta oli kumia/muovia... en oo ihan varma ihailisko sellasta tosimaailmassa... :D

Spots kirjoitti...

anonyymi: tuo on villatakki, joten ulkoiluttaisin sitä kohtalaisen lämpimissä keleissä, semmoisissa, että alle piisaa pelkkä t-paita. toisaalta, hyvin ne pitkätkin hihat toimivat, kunhan ovat tarpeeksi tiukat. veikkaisin, että tuo näyttäisi aikas hienolta esimerkiksi raidallisen trikoopaidan päällä. :-) pakko päästä koettamaan!

tiina: heh. ;-) mä olen oikeastaan onnellinen, että siena ei saa kaiken aikaa lahjoja (paitsi mummulta vaatteita). mutta auta armias, miten käy, kun lapsi lopulta alkaa arvostaa lahjoja... kaipa mä sitten kannan niitä selkä kipeänä itse kotosalle. taikka neulon taikka ompelen - sun innoittamana. ;-)

Spots kirjoitti...

katariina: piti vielä kirjoittamani, että en tiedä, kuka martenseja myy helsingissä. mut saletisti melko moni.

 Roxy kirjoitti...

Martens ballerinat näyttää jännältä!
Kiva blogi sinulla :)

 Roxy kirjoitti...

Martens ballerinat näyttää jännältä!
Kiva blogi sinulla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...