tiistai 24. helmikuuta 2009

Kohti koleita nummia

Päätin, että en tee enää iltatöitä. Niitä tehdessä taikka tekemättömiä töitä surressa sekoaa vain kupoli.Yllätyin – kahden päivän kokemuksella – miten paljon ehdin illassa puuhastelemaan (lue: neulomaan). Viimeviikkoinen huivi on valmis, sen parissa vierähti vain kaksi iltaa, mutta nyt puikoillani pyörii slipoveri! Peribrittiläinen semmoinen. Lanka on Debbie Blissiä, paksua ruskeaa tweediä. Luulen, että valmis liivi painaa kuin keskiaikainen haarniska, mutta siinäpä sitten painaa. Oletan, että se samalla myös lämmittää.

Ohjetta meikäläisellä ei ole, neulon summamutikassa. Saapa nähdä, millaisen slipoverin saan aikaiseksi. Homma on joka tapauksessa hulvattoman hauskaa. Takakipale valmistui kahdessa illassa, eiköhän tuo etukappalekin tämän viikon aikana synny. Lupaan kuvia valmiista tekeleestä.

4 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Saisinpa minäkin aikaiseksi neulottua yhtä ahkerasti. Minä aina vain aloitan jonkun projektin, intoilen hetken ja siihen se sitten aina jääkin. :D

Spots kirjoitti...

heh, mun salaisuuteni piilee kohtalaisen isoilla puikoilla neulottavissa jutuissa, jotka valmistuvat nopsaan. :-) ja kantsii kyllä kokeilla brittiläisiä lankoja: rowania ja debbie blissiä. plus babmbupuikkoja! ero tavallisiin on oikeasti huima.

Oton ja Oivan päiväkirja kirjoitti...

Tästä tulee varmaan ihana! Olen kyllä pikkasen kade kaikille käsistään käteville ihmisille.
Postauksella oli muuten niin kiva otsikko, että luin sen monta kertaa. :)

Spots kirjoitti...

tänks o & o. näet lopputuloksen ensi viikolla. pyhitän viikonlopun viimeistelylle. hivenen jo jännittää, mahtuuko toi päälle, heh. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...