perjantai 20. helmikuuta 2009

Kokomustan kirjava kaveri

Kävin eilen Tampereelle kolmisen kuukautta sitten avatussa lankakaupassa, jonka nimeä en muista. Se sijaitsee joka tapauksessa Aleksanterinkadulla.

Kuolasin kertakaikkisen koukuttavan kaupan Rowan-valikoimia ja jutustin niitä näitä kauppiaan kanssa. Rowanin langat jäivät kauppaan (koska saan neuleohjeita vasta ensi viikolla), mutta ostin eloni ensimmäiset kerät Noroa. Kohtalaisen yllättävää, sillä japanilainen lanka on värikästä. Todella värikästä.Neulon itselleni kaulahuivin. Se näyttää saletisti hyvältä muutoin mustien vaatteideni kanssa. Luulenpa, että siitä pitää kaulanikin. Lanka on pehmeintä ikinä.

3 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Eikös ollukki ihan kiva kauppa? Ite ainaki tykkäsin, ja myyjättären kanssa pystyi juttelemaanki, ja se on aina kiva juttu se. Niitä näitä. :)

Spots kirjoitti...

oli! tykkäsin ihan hirvittävästi! :-) mun suuri haaveeni olisi sellainen lankakaupan ja kahvilan sekoitus, josta voisi ostaa myös tolkuttoman hyviä aikakauslehtiä. sain myyjältä vinkin kim hargreavesin kirjoista. niistä löytyy vain rowanin langoille suunnattuja ohjaita. tilasin heti pari, sit alkavatkin villapaitaviikot. en malta edes odottaa!

piitzi kirjoitti...

Ihanat värit! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...