maanantai 9. helmikuuta 2009

Pipo vol. miljardi

En muista, montako pipoa olen tämän talven aikana pykännyt. Ehkäpä viisi. Kaksi on matkannut muiden kupoleita lämmittämään. Tämän Jatan suunnitteleman Mario-myssyn pidän itselläni, vaikka vain muistona, millaisen työn ja tuskallisuuden takana sen viimeiset kerrokset olivat.



Lanka loppui kuutisen kerrosta ennen maalia. Koska Novita Mambo ei erikoisuudellaan elostele, läksin lähikauppaan. Eipä löytynyt harmaata Mamboa, ei. Eikä muuten löytynyt seuraavastakaan liikkeestä. Kiertelin pitkin Tamperetta, soitin jo maalla asustavalle äidillenikin. Eipä muuten löytynyt lankaa lapsuuteni kotikaupungistakaan, mutta naapurista löytyi.



Tulos on tässä. Muutamassa tunnissa neulottu myssy, jota suositan vaikkapa puikkoja pelkäävälle. Pipo ei oikeita ja nurjia silmukoita kummempia krumeluureja vaadi. Harvinaisen terapeuttista hommaa. Tehnen toisenkin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo! Mukavan simppeli.

Anonyymi kirjoitti...

H&M myy noita 5 e mutta onhan se itse tehty tietysti eri juttu.

Jonna kirjoitti...

jep, neulonta on terapeuttista puuhaa. taisin sen jo mainitakin. mutta tuota pipoa suositan kaikille, myös peukalon keskellä kämmentä omaaville. hiano ja heleppo.

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten olet käsitellyt tuon kuvan tuollaiseksi "sanomalehtityyliseksi"? Näyttää hauskalta.

Jonna kirjoitti...

anonyymi: photoshopin blurrilla, muistaakseni. se on kelpo keino silloin, kun kuvat ovat muutoin persiistä. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...