keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Helsingin-tuliaisia

Palasin vasta pari tuntia sitten kotiin. Mikäli kaikki olisi sujunut suunnitelmien mukaisesti, kuuntelisin kohta Koskisen Samaeta Yo-talolla, mutta meikäläistä oksettaa. Ei Samae (joka on suosikkini suomalaisista, kuunnelkaa, kuunnelkaa!), vaan vaiva on ruumiillista sorttia. Argh.Helsingissä oli hauskaa, vaikka teinkin vain töitä – ja kaksi täsmäiskua Filippa K -kauppoihin. En löytänyt etsimääni villatakkia Stockmannilta (tai löysin mutta en kokoani) enkä Kämp Galleriasta. Kävin jälkimmäisessä ensi kerran ja sanonpahan vain, että kerta ei jäänyt viimeiseksi! Palvelu pelasi kympin arvoisesti. Villatakit tulevat perästäpäin, mutta nyt kassiini päätyi t-paitoja, luomupuuvillasta pykättyjä. Enpä ole eläissäni omistanut yhtä pehmeitä pukineita! Koetin myös laventelinväristä versiota, mutta se ei sopinut hipiäni sävyyn yhtään. Että mustalla, valkoisella ja puuterilla edetään.

6 kommenttia:

 Roxy kirjoitti...

Onko nuo teepparit muuten u vai v-aukkoisia?

Spots kirjoitti...

semmoisia perus-o-aukkoja, väljiä ja sopivasti rentoja.

Kirppu kirjoitti...

Heip! Oliko kalliita t-paitoja ja näkyykö valkoisesta pahasti läpi?

Zana kirjoitti...

Mäkin yritin haeskella eilen villatakkia Stokkalta. Harmi, etten ehtinyt Kämpin liikkeeseen...ottivatko varaukseen vai maksoitko ja lähettävätkö perästä? Minkä hintainen pitkä villatakki muuten oli, mä en nähny sellaista edes Stokkalla?

Spots kirjoitti...

kirppu: ensiksi, ihana nimimerkki sulla: kutsun yksivuotiasta lastamme monestu kirpuksi. ;-) mutta vastaukseen - paita maksaa 55 euroa. valkoisesta näkyy sen verran lävitse, että mun pitää käydä ostamassa uudet liivit, koska kaikki kaapistani löytyvät ovat mustia. mutta valkoisten ja puuteristen kanssa pärjää hienosti.

zana: pitkä villatakki maksaa 140 euroa, muistaakseni. kämpistä otettiin varaus vastaan, lupasivat soitella sitten, kun s-koot saapuvat. käy tsekkaamassa siellä, myyjät olivat kertakaikkisen mahtavia. :-)

mari kirjoitti...

Mulla on samat paidat ja suosittelen lämpimästi. Tänään töissä oli yksi päällä ja huomasin monesti hipeltäväni paidan reunaa. Jotenka nappiostoksen teit. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...