lauantai 28. maaliskuuta 2009

Jasna-jahkailua


Acnen Jasnat ovat syöpyneet verkkokalvoilleni. Saakelin kamalaa, sillä ne maksavat yli 400... Harkitsen niitä silti, ehkä maailman tappiin. Tai sitten otan siippani neuvosta vaarin ja tilaan ne. Sanokaa te, olisiko se silkkaa hulluutta? (Olisihan se, mutta kerrankos sitä... Ja hei, mähän myin juuri vanhan sohvakalustomme, heh.)

7 kommenttia:

Zana kirjoitti...

Onhan nuo ajattomat....ja kestävät varmaan vuosia hyvällä hoidolla. Ja jos siippakin kannustaa, niin kerrankos sitä...:)

Ei sulla oo hyvää vinkkiä siitä, mistä ihmeestä mä löydän rennon mustan isohkon nahkalaukun, joka ei maksa miljuunia? Saa olla vetoketjuja tms. Mä en vaan löydä MISTÄÄN!!

Nenna kirjoitti...

Minusta nuo näyttävät lähinnä kummallisilta, kohloilta. Ei ole kauniit, joten itse en tuhlaisi noihin muutamaa kymppiä edes. Mutta jos itse pidät etkä saa ajatuksiasi irti niistä niin anna palaa, se on kuitenkin "vain" rahaa :)

Spots kirjoitti...

zana: koetan keritä kirjoittamaan aiheesta huomenna. :-) hyvä vinkki, kiitos!

nenna: hih, mä voin sanoa olevani samaa mieltä, kun katsastan vain noita katalogikuvia, mutta kun kengät näkee jonkun päällä, ne saavat totaalisesti uuden ulottuvuuden. mä oonkin viettänyt viime päivät googlen kuvahaussa. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mä saatan olla tyylijuntti, mutta tykkään paljon enemmän noista molemmista alesaapaspareista, jotka esittelit muutama postaus taaksepäin. Ovat hurjan kauniit molemmat.
Syynä siihen, etteivät nämä iske on ehkä tuo tasapaksu korko. Noi vetskarithan on tietty pirun hienot! Mut tietysti, jos itse tykkäät kovasti ja jatkuvasti himottaa... :)

Mustaleski kirjoitti...

Kengät ovat omaan silmääni jotenkin jäykän rumat, mutta juuri sen takia ne ovat myös karun kauniit :) Toisin sanoen, tulen todennäköisesti himoitsemaan niitä vähintään parin päivän päästä. Huokaus.

Kuten joku jo aiemminkin totesi, rahaahan se vain on. Ja nykypäivänä kannattaa nimenomaan sijoittaa laatuun ja merkkiin, näinhän meille on jo joka paikassa opetettu.

Killi kirjoitti...

Ihanat vetoketjut! Osta ehdottomasti. :)

Spots kirjoitti...

anonyymi: heh, se, että jasnat eivät miellytä, ei korreloi tyylijunttiuden kanssa. älä siis sure. ;-) olin itsekin tyytyväinen alelöytöihini, nyt vain venailen, että kadut sulaisivat. saas nähdä, miten meikäläisen käy noiden jasnojen kanssa. ne piru vie himottavat hela tiden...

mustaleski: joko sä himoitset niitä? ;-)

killi: ou nouuu, älä yllytä. :-) ei vais, mä yllytän itse itseäni ajattelemalla niitä päivittäin. mutta ovatpahan sitten harkitut kengät (jos ne hankin)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...