lauantai 28. maaliskuuta 2009

Piristystä pyryn keskelle – ARVONTA!

Kun läksin aamupäivällä kaupungille kirppumme kera, päivä vaikutti varsin mukavalta: eipä ainakaan satanut, saati pakastanut.

Iloa kesti vain kotvan. Huomasin yhtäkkiä lykkiväni lastenvaunuja vastatuulessa ja loputtomassa lumimyräkässä. Great.

Mieli oli kaikkea muuta kuin keväinen, joten päätin piristää itseäni piipahtamalla Akateemisessa. Ostin Stieg Larssonin pokkarin ja jotakin teille!Olen ollut parisen kuukautta tohkeissani Angela Buttolphin Kate Moss -kirjasta ja veikkaan, että jotkut teistäkin saattaisivat tykätä siitä. Niinpä mä kiikutin kirjan kirjan kassalle ja arvon sen nyt. Nämä kuvat ovat omasta kirjastani, palkintokipale on koskematon. Jos 200-sivuinen, kaikin tavoin inspiroiva teos kiehtoo, niin vastatkaapa vaikka seuraavaan kysymykseen:

Mistä tahtoisitte meikäläisen kirjoittavan? (Lupaan toteuttaa ainakin kymmenen juttutoivetta, ties vaikkapa kaikki.)Vastausaika päättyy ensi perjantaina, 3. huhtikuuta kello 18. Yksi kommentti = yksi arpalipuke. Ja sovitaan siten, että kaikki määräaikaan mennessä saapuneet kommentit (siis tuleviinkin teksteihin) ovat mukana kilvassa. Anonyymit, muistakaa keksiä nimimerkki.

P.S. Muistakaa sammuttaa valot tänään kello 20.30–21.30 Earth Hourin kunniaksi.

21 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Laita juttua tatuoinneistasi, jos siis se ei ole liian henkilökohtainen aihe. Olisi kiva nähdä sun uusi tatuointi! :)

Spots kirjoitti...

heidi, sovittu. kirjoitan niistä joskus. kuvan uutukaisesta saatte vasta parin viikon päästä, kunhan käsi paranee. ;-)

aink kirjoitti...

Haluaisin lukea jutun, jossa esittelisit muutaman luottoasusi. Kaikilla taitaa olla ne muutama vaatekappale jotka pukee ylleen yhtäaikaa silloin kun olo ei ole se kaikkeen kokeellisin. Tyylikkäillä ihmisillä nämä asut ovat paitsi kantajalleen perusvarmoja valintoja, myös muille inspiroivaa katsottavaa.

Muutaman toimivan jumitusasun esittely (arkeen ja juhlaan) olisi siis kivaa ja hyödyllistäkin luettavaa :)

Ehkä olen tylsä, mutta saan kuitenkin suurimmat kiksit nähdessäni sen täydellisen toimivan farkku-tennari-asun tai sen juhlaillat pelastavan pikkumustan asusteineen sen sijaan, että katselen välillä kauhunsekaisin tuntein muotiblogeissa viliseviä kymmenen värin, vyön ja rusettiparven viritelmiä :)

SunSun kirjoitti...

Kuten juuri sanoin, minusta sinun tyylisi on niin kiva, että mielelläni katsoisin lisää asukuvia. Sisustustyylisi on myös ihana, lisää sisustusjuttuja myös.

Mulla on myös yksi antiaihe, jos sellaisen saa tähän kanssa lisätä: Ei juttua jalkapallosta, pliis! ;)
Ei futiksessa mitään vikaa ole, se ei vaan kiinnosta mua yhtään, niin sovitaanko, että ei jatkossakaan tule mitään postauksia aiheesta "Juventuksen kenttäkokoonpanon muutokset kautta vuosien" tms. ;)

(Toki futiksen saa mainita jutuissa, en yritä diktaattorimaisesti sanella mistä sun pitäisi kirjoittaa, toivon vain että et muuta blogia futisblogiksi!;)

Yh, toivottavasti en vaikuttanut nyt ihan nuijalta.

SunSun kirjoitti...

Ja aink:in idea luottoasuista oli tosi hyvä! Sellaisia, kiitos! :D

Zana kirjoitti...

Sisustusjuttuja omasta kodistanne? Luottotuotteita kosmetiikan saralla? Onhan noita juttutoiveita. Mulla on hyväksihavaitut luottokosmetiikat hakusessa, sulta saa tuttuun tapaan kuitenkin vinkkiä ;)

tina kirjoitti...

Samoilla linjoilla kuin aikasemmatkin eli asupostaukset on hyviä. Lisäksi on aina kiva tietää, mistä bloggaaja itse saa ideoita ja inspiraatiota :) Mun mielestä kaiken kaikkiaan sun blogi on hyvä esimerkki semmoisesta rennosta, tekijänsä näköisestä blogista (on raskasta lukea blogia, jonka tekijällä on aina päällä jonkin sortin identiteettikriisi itsensä/bloginsa suhteen :D), joten jatka vaan omaan tyyliisi!

Anonyymi kirjoitti...

Omat asupostaukset ovat mielestäni mielestä blogien (myös sinun) parasta antia eli jatkathan niitä. Tyylisi on aika lähellä omaani, joten siitä löytyy aina aika ajoin kivoja inspiksiä itsellekin.

Lisäksi kotijuttusi ovat olleet kivaa luettavaa ja infot siitä missä kaupoissa olet bongannut kivoja tuotteita tai hyvää palvelua

- mimmu

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva että postaisit joskus myös lapsesi tyylistä, varmasti hänelläkin on kauniit ja mietityt asukokonaisuudet :)

Spots kirjoitti...

anonyymi, hih, voin mä sen tehdäkin, vaikka osuit arvauksessasi väärään. ;-) sienan vaatekaapista vastaa 95-prosenttisesti äitini (lapsenlapsi taitaa olla mieluista sorttia). suurin osa vaatteista on tuiki tavallisia collegepukuja, mutta semmoisia, joissa on hyvä olla. mutta kiitos vinkistä, kyllähän kirpunkin vaatekaapista jotakin kuvattavaa löytyy.

 Roxy kirjoitti...

Kirjoita musiikista & mitä kuuntelet :)

Duussi kirjoitti...

Mäkin lukisin mieluusti jonkinlaisen musiikkipostauksen! :) Vaikka muutama tiettyihin tilanteisiin/vuodenaikoihin tms. kuuluvan bändin/biisin esittely.

Ja näin eksistenssikriisissä painiskelevana täytyy myöntää, että olisi kiinnostavaa kuulla jotakin äitiyden herättämiä ajatuksia elämästä..? :)

Joy kirjoitti...

-sisustuspostauksia
-parisuhteesta ;)
-miten tyylisi on muuttunut lapsen myötä

Reetr kirjoitti...

Olen samaa mieltä muiden kanssa, että tatuoinneistasi olisi kiva tietää enemmän. Myös juuri äitiys + bloggaaminen/tyyli ja siihen kulutettu aika olisi mielenkiintoista luettavaa :)

Svea kirjoitti...

Olisin kiinnostunut lukemaan tyylisi kehityksestä, sekä siitä miten hoidat vaatteitasi. Ja karmean aamun pelastaja -vaatteista olisi kiva lukea!

Kaikkiaan pidän blogistasi ja tyylistäsi (kirjoittaa).

Angela kirjoitti...

Lukisin mielelläni blogistasi myös musajuttuja, enkä ole ainoa, niitä näköjään ovat toivoneet muutkin lukijat :).

Mustaleski kirjoitti...

Asupostauksia saa olla enemmänkin, itse myös tummatukkaisena katson mielellään miten yhdistelet samantyylisiä asuja.

Ja myös monien muiden tavoin toivon sisustuspostauksia, itsekin kun olen aikamoinen sisustusintoilija :)

MariS kirjoitti...

Lisää kuvia kotinne sisustuksesta, se kiinnostaa aina. Lisäksi olisi kiva saada postaus suosikkivaatteistasi eli niistä, joissa jumitat mielelläsi päivästä toiseen! :)

Mustaleski kirjoitti...

Ja tietysti tatuoinnit. Olen haaveillut sen ottamisesta jo monta vuotta, joten kiinnostaisi nähdä millaisia luomuksia sinulta kaikkiaan löytyy :)

Killi kirjoitti...

Mäkin haluaisin nähdä sun tatuoinnit! Ja sisustuksesta lisää...

Taina kirjoitti...

Muakin kiinnostaa sisustus, se on tällä hetkellä itselleni ajankohtainen asia:) Ja kenkäpostaukset ilahduttaa kanssa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...