perjantai 27. maaliskuuta 2009

Kevät ja käännetyt lahkeet


Pakkanen taitaa olla poissa: tänään pärjää parassakin! Villapaitaa ei silti sovi unohtaa, sen virasta vastaa Hopen harmaa kauneus, jonka löysin viime syksynä Tukholmasta. Jätin eilen esittelemäni kashmirpaidan suosiosta kaappiin, koska en tahdo tuhria sitä Helosanilla, kaiken maailman kudosnesteillä sun muilla (yyh...). Jeps, lompsin tänään tatuoitavaksi.

Jaloissani ovat Vero Modan housut, joiden kiinnityshakanen hajosi ensimmäisen tunnin jäljiltä. Onneksi Stockmannin tädit korjasivat byysat, vaihtoivat niihin napinkin! Kyllä niillä nyt kelpaa kulkea, lahkeet rullalla!

Päivän paras piisi on muuten The Rollstonsin Gauguin's Trunk. Bussimatkani parani sen myötä miljardisti. Käykääs kuuntelemassa!

3 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Hei! Jätän puumerkkini tänne :) Löysin blogisi jostain kommentilootan kautta - tykkään ihan hulluna! Ulkoasu, kuvat (ja niiden koko & laatu!) ja tyylisi ovat kaikki kovasti mieleeni.

SunSun kirjoitti...

Samaa mieltä Sussun kanssa, ja ihan samalla tavalla löysin blogisikin. :)

Blogisi on tosi kiva ja tykkään todella paljon tyylistäsi niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Lisää samanlaista, kiitos! :) Varmasti luen blogiasi jatkossakin, tykkään hirmu paljon! :D

Spots kirjoitti...

sussu ja sunsun: kiitos, kumarrus ja niiaus! mä olen ihan otettu. piristitte kummasti pyryntäyteistä päivää. :-)

sisustusjutut ovat viime aikoina olleet paitsiossa, mutta tilanne muuttuu ensi viikolla, kun makuuhuoneessamme alkaa tapahtua. ja ties vaikka se sohvakin saapuisi verhoilijalta. i'll keep you posted.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...