perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kukkaron kevätkeventäjät

Ilman seuraavia asioita kevät ei kaiketikaan tule...

1. Nahkatakki

Omistan kaksi. Toinen on vuosikymmeniä vanha ruskea rotsi, löytö UFFilta. Lyhyt pusakka on suosikkini. Takin alle mahtuu myös muita vaatteita, kuten villapaita. Mahtumisessa myös piilee takin ensimmäinen vika: se on aavistuksen löysä. Toinen vaiva on mallissa: ottaisin mieluummin suoran kuin resorilla kasaan kursitun version.

Toinen nahkatakkini on viimesyksyinen Ellos-ostokseni. Se samainen, joka löytyy muutaman muunkin bloggarin kaapista. Rotsi on OK ja kovasti käytetty mutta valitettavan kovaa nahkaa. Eikä mc-malli näytä kivalta kiinni... Niinpä meikäläinen talsii takki auki.Miltei täyden kympin takki löytyy The Greendressistä. Bllack Noirin rotsi on kuin pumpulia, niin pehmyt se on. Harmillista vain, että siitä puuttuu vuori. Vaikka nahka suojaa säiltä, ainakin tuulelta, takin käyttöaika kasvaa vuorin myötä. Mä pitäisin tätä kauneutta kaiket päivät. Kuva ei muuten tee takille oikeutta, ei ollenkaan.

2. Conversen All Star Light Acoustic -tennaritTahdon ainakin valkoiset, kenties myös mustat. Consseja ei voi olla liikaa, ei vain voi. Vanseistani sitä vastoin luovun kohta kirpparilla, kunhan saan pöydän varatuksi.

3. Kashmirneule

Tyydytin merinovillanälkäni parilla neuletakilla, mutta sisäinen kylmäkalleni sulaisi kashmirpaidan myötä. Palelen aina mutta en tahdo sonnustautua vain paksuihin villapaitoihin. Kashmirvilla on ohutta ja kepeää. Ja saakelin lämmintä, olen ymmärtänyt. En vain tiedä, mistä löydän kelpo vaihtoehdon. Ehkäpä Zadig & Voltairelta – jos puljun kashmirit joskus alentuvat ainakin puolella...

Enkä mä sitten sen kummempia tarvitse. Sallin itselleni muutamia heräteostoja Lontoossa, vaikka luulen, että keksin tulevien kuiden myötä tarpeen jos toisenkin. Kuten uudet bikinit. Vanhojen housuista puuttuu kiristysnauha. Ne ovat vaaralliset vaikkapa vauhdilla virtaavan veden alla. Eikä siitä sen enempää.

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...