sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Mistä musta nahkalaukku?

Laukut ovat loputon suo, eikä palkkapussille passeli kassi löydy tuossa tuokiossa. Ei ainakaan aidosta nahasta tehty. Meikäläisellä on vain yksi nahkaveska. Omistaisin mieluusti toisenkin. Rentoa ja kohtalaisen kookasta versioita kaipailevat muutamat muutkin (terveisiä Zanalle!).

Seikkailin viime yönä verkkokaupoilla. Huonolla menestyksellä. Läpikotaisin rennot nahkalaukut lienevät sukupuutossa. Tuntui, että jokaisessa kipaleessa oli jokin vika – tavallisesti kantohihnassa. Ne jos jotkin ovat virallisia! Missä ovat kaikki leveähköllä hihnalla (mieluiten yhdellä) varustetut veskat?!?Asosista se sitten löytyi, Warehousen nahanpalasista pykätty laukku (jota muuten saa Warehousen omastakin verkkokaupasta). Kuva ei tee sille oikeutta, ei etenkään mallin olalla otettu, mutta siitä saa suuntaa laukun koosta. Parempia kuvakulmia kannattaa katsastella täällä.

Mulle kyllä kelpaisi. Kelpaisiko teille?

P.S. Kannattaa käydä katsomassa myös ruotsalaisia Ceannis-laukkuja, joista kirjoitin jokin aika sitten. Halajan yhä sitä ruskeaa käsveskaa.

7 kommenttia:

aink kirjoitti...

Miellyttää!

Korteni kekoon: Joku kaipaili täällä kommenteissa mustia(kin) rentoja laukkuja, joiden hinta ei oo ihan pilvissä löytyy All Saintsilta.

http://www.allsaintsshop.co.uk/accessories/bags/

Mulla on toi Large Viala Bag mustana, se on ihana!

Marsi(paani) kirjoitti...

Mulle taas ei käy kun semmoinen pitkä, olan yli menevä hihna. Tai sit mulla on ollut vaan huonoja laukkuja, joiden lyhyt kantohihna ei pysy olalla... Mutta sellainen pitkän hihnan varassa roikkuva laukku tuntuu sopivan rennolta, siitä ei tarvi paljon huolehtia ja se pysyy mukana vaikka siitä ei kokoajan pistelisi kädellä kiinni. Yks tällainen täydellisyyslaukku mustana multa löytyykin, mutta voi ** kun se on keinonahkaa ja huonosti valmistettu, niin arvaatte varmasti ettei se enää kauaa kestä. Ostin sen huutonetistä kytettynä. Luulin kylläkin ostavani nahkalaukun niinkuin myyjä vakuutti, mutta keinonahkaahan se sitten oli. Mistähän löytyis uusi vastaava tilalle...?

Aattelin kokeilla tiger of swedeniä kunhan saan kasvatettua hiukan tätä opsikelijan budjettia.. :D Ootko spots ollut tuohon sun tiikeriin tyytyväinen? Onko laadukas ja käytännöllinen? Siis maineensa veroinen?

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä Lumi Accessories? Joko perinteinen supermarket bag tai sitten se "lyhyempi ja leveämpi".

Mustaleski kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Kannattaa tsekata myös esim. Aleksi 13:sta löytyvä laukkumerkki abro+. En tosin tiedä millainen valikoima heillä nykyään markkinoilla on (tai ylipäätään löytyykö kyseistä merkkiä muualta kuin Hesasta), mutta itse ostin ko. merkin nahkalaukun viime syksynä, jota rakastan melkein enemmän kuin joitakin ihmisiä :) Musta, rento ja yksinkertainen malli yhdellä hihnalla. Hinta oli alennuksessa n. 220, ovh 299 €. Eli kohtuuhinnalla sai todella laadukkaan ja hyvännäköisen veskan.

Ja rakastan sen varmaan kuoliaaksi asti ;)

Zana kirjoitti...

Mä selailin kanssa nettikaupan poikineen, mutta eteen osui vain niitä muovisia härpäkkeitä. Asosiltakin katsoin, vaan miksi en tuota nähnyt...hmmm? Osuit asian ytimeen, juuri tuon tyylistä laukkua olen etsinyt. Yksi hihna ehdottomasti, pussukkamainen muoto, ajaton musta nahka...mmmm...kelpaa! Eikä muuten ole paha hintakaan.

Ja aink: Kiitos vinkistä! Näyttää hyvältä, voisin ottaa, mutta olen etsinyt yksinkertaisempaa mallia. All Saints on muutenkin kiva tuttavuus, jonka olinkin jo unohtanut!

Spots kirjoitti...

aink: mä matkaan kolmen viikon kuluttua lontooseen, ja voinet arvata, että suuntaan all saintsille. ;-)

marsi(paani): voi persus. siis sitä, että ostit nahkaa mutta sait keinotekoista. mullakin on yksi keinonahkainen laukku, jonka ostin taannoin ja josta tykkään, mutta kuten totesit, eiväthän ne kestä. tigeriini sitä vastoin olen ollut tyytyväinen. katselin sitä yli vuoden, se myytiin spiritistä monesti loppuunkin, mutta onneksi veska kuuluu vakiomalleihin. mä suositan, se on huippu! :-)

anonyymi: lumen laukut ovat ihania. kiitos, kun muistutit niistä.

mustaleski: kävin kurkkimassa abro+:n sivuja. olet oikeassa – ihania laukkuja!!! nyt täytyy kaivella jostakin verkkokauppa, josta niitä saa.

zana: hih, hyvä, jos löytyi mieleinen. mä olin yhtä lailla yllättynyt tuosta edukkuudesta! täytynee piipahtaa lontoossa warehousessakin. jos vain mahdollista, postaan kuulumisia paikan päältä. :-)

suhmura kirjoitti...

Me diggaillaan selvästikin samantyyppisistä laukuista.

Olen reilun vuoden ajan etsinyt mustaa tilavaa yksiolkaimista nahkalaukkua, joka olisi yksinkertaisen särmikkään näköinen. Vaikea yhtälö tuntuu olevan. En ole vielä valmis tilaamaan laukkua netistä, kun haluaisin nähdä sen livenä ennen ostamista.

Warehousen laukun kelpuuttaisin minäkin, jos se on livenä yhtä hyvän näköinen kuin kuvassakin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...