maanantai 30. maaliskuuta 2009

Jumittaja

Olen otettu juttutoiveistanne, kiitos kaunis. Saamanne pitää: kirjoitan kuluvan viikon varrella jumitusasuistani mutta joutunen lavastamaan jokusen kuvauskerran. Koska kyse on jumittamisesta, vaateparteni ei vaihdu päivittäin (kuten huomaatte, olin liki samoissa vetimissä tänään kuin viime perjantaina, vain housut olivat toiset, joskin samansorttiset...).Jumitusasu numero 1 sisältää mustat porkkanapöksyt rullatuin puntein, mustan teepparin ja harmaan villapaidan. Jaloissa ovat Conssit. Kertakaikkisen helppo kokoelma, joka pelastaa pommiin nukutun päivänalun (kuten tämän). Jos sää olisi sallinut, olisin vaihtanut varrelliset tennarit varrettomiin, mutta Tampereella sateli satunnaisesti lunta.

Mua alkoi justiinsa naurattaa: kaikki kuteeni seuraavat samaa kaavaa – ovat farkkuja lukuun ottamatta mustia, harmaita tai valkoisia ja yksinkertaisia, hivenen maskuliinisia. Taidan olla simppeliä sorttia – mutta hei, ylpeä siitä. ;-)

2 kommenttia:

aink kirjoitti...

Jeee! Nyt seuraa ahkeraa refreshausta :D Musta + harmaa + valkoinen ja hiven sinisen sävyjä farkuista = myös tän vaatekaapin sisältö. Eikä se juuri muuta kaipaa.

Spots kirjoitti...

heh, eipä niin. pukeutumisen suhteen pääsee helpolla, kun pitäytyy vain noissa väreissä. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...