torstai 5. maaliskuuta 2009

Tavanomainen torstai

Tänään ei tuntunut mustalta. Koska taivas suolsi sadetta, sittemmin lunta, sonnustauduin sukkahousujen ja minimallisen mekon sijasta vanhoihin kunnon varmareihin. Nämä tosin ovat uudet, vasta parisen viikkoa sitten tilaamani Acnen Hugit.Pidän lököttävistä pöksyistäni. Niissä on kaikin puolin konstailematon olo, semmoinen pienesti poikamainen. Kulahtanut pesu vain petraa tunnelmaa – voin vain kuvitella, mitä kuukaudet tekevät farkuilleni. Pelkkää hyvää.

Tavallinen t-paita passaa Hugien kaveriksi. Saapa nähdä, millä mä korvaan ainoan valkoiseni huomenna. Se on täynnä tyttären iltapuuroa.

P.S. Jos jotakuta askarruttaa Hugien mitoitus, niin suositan tavallista pienempää kokoa. Mun omani ovat yhden numeron pienemmät kuin tavallisesti, seuraavaksi aion koettaa kahta numeroa kapeampia. 

3 kommenttia:

 Roxy kirjoitti...

Acne tekee niin täydellisiä housuja, rakastan omia Hex Lenojani!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en ymmärrä noiden "tennareiden" viehätystä...varsinkin kun ne on sairaan huonot jalkaan!

Spots kirjoitti...

roxy: jepulis, musta tuntuu, että ensimmäiset acneni eivät jää viimeisiksi.

anonyymi: myönnän, converset eivät ole kengistä parhaat, mutta ihan hyvät kuitenkin. mun jalkaani ne istuvat hyvin, mutta koon kanssa saa olla tarkkana. mä ostan aina puoli numeroa normaalia isommat. mahtuvat sitten villasukatkin messiin. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...