tiistai 24. maaliskuuta 2009

Yllätin itsenikin

Kävin viime lauantaina kutsuilla. Vaatekutsuilla. Lastenvaatekutsuille lähtisin lompakon kera enempi kuin mieluusti, mutta naistenvaatekutsut askarruttivat, kahdesta syystä: 1) Friendtex-vaatteet eivät ole meikäläisen mieleen, eivät rahtuakaan (saatan ajatella asiasta toisin kahdenkymmenen vuoden kuluttua), ja 2) kaikenlaiset aikuiskutsut kammottavat (olen kaiketi saanut yliannostuksen lapsena äitini Tupperware-touhuista).Menin kuitenkin, koska kutsujen emäntä oli lapsemme hoitotäti, kertakaikkisen ihana ihminen. Ja hyvä, että menin – löysin sieltä paidan, jollaista olen kauan katsellut! Pitkähkö ruutupaita passaa t-paitojen ja tunikoiden kaveriksi. Pillifarmaritkin näyttävät sen seurassa hyviltä. Ja tennarit. Koetan tallentaa puseron in action, kunhan saan sen silitetyksi. Siinäpä muuten homma, jota kammoan.

2 kommenttia:

kyllimarjaana kirjoitti...

Tässä selaillessani sattui blogisi eteeni . Kiva .
Kylläpä tuo ruutupaita on sievä . Kummaa tuo muoti ! Olet nuori ja käytät kaikkea tuota , mutta voitko uskoa , että minäkin ikivanha isoäiti laitan farkut ja tennarit usein !

Spots kirjoitti...

kiitos käynnistä, kyllimarjaana! :-) farkut ja tennarit toimivat - ikään ja sukupuoleen katsomatta. niissä on kertakaikkisen hyvä ja helppo olla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...