maanantai 27. huhtikuuta 2009

Ensi kertaa ketaroihin


Ostin hehkuttamani Martens-ballerinat pari kuukautta sitten – Hard Beat Clothingista, tiätty –, mutta ne päätyivät ketaroitteni kavereiksi vasta tänään. Tännehän on tullut kesä!

Kolmen tunnin käyttö ei kerro kaikkea, mutta sen pohjalta suosittelen kenkiä kaikille! Kyllä pysyvät koivet kunnossa. Mikäli musta ei miellytä, kannattaa katsastaa viininpunainen. Taikka leopardikuosinen – ihan oikeasti. Ne löivät meikäläisen pari viikkoa sitten ällikällä, vaikka olin juuri vakuutellut ystävälleni, että eläinkuosit eivät ole mun juttuni, hah. Niin se mieli muuttuu. Joskus alta aikayksikön.

4 kommenttia:

Kirppu kirjoitti...

Ihanat ballerinat! Jospa tilaisi jostain nettikaupasta samanlaiset. Ovatko mielestäsi ihan normaalia kokoa?

Spots kirjoitti...

kirppu: kiitos. kannattaa kyllä tilata! luulen, että saisit sellaiset hard beatistakin, jos soittaisit sinne. niilläkin on nettikauppa, mutta se käsittä oikeastaan vain miestenvaatteita, mun mielestäni kengät ovat peruskokoa. käytän itse kokoa 36, nuo ovat UK-numeroissa 3:t.

Silvara kirjoitti...

Nuohan onkin oikein kivannäköiset ballerinat. Mulla onkin haussa hyvät yksilöt. En onnistunut löytämään tuolta Hard Beatista kuin kahdet naisten kengät, mitäs tuollaiset kustantaisi?
Ihana tuo kuvausassistentti, kengät kiinnostaa selvästi ;)

Spots kirjoitti...

silvara: naistenkenkiä löytyy enempi paikan päältä. joitakin kuvia löytyy liikkeen blogista: hardbeatclothing.blogspot.com. nuo maksoivat muistaakseni noin 90 euroa, mutta uskon, että ne kestävät vuosia ja taas vuosia. :-)

juu, heimo (hih!) on meidän uusi assarimme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...