sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Karmea kodinelektroniikka

Johtohelvetti vei hermoni eilen ja sisustin jonkin verran uudelleen. Television alle päätyi valkoiseksi maalattu vanha senkki, joka ei sovi sinne ollenkaan. Jos huonekalut ovat väärissä paikoissa, olo on tismalleen samaa sorttia kuin lähtisi lateksihaalarissa lääkäriin. Ei hyvä.Kaipa se on käytävä tuumasta toimeen ja tilattava tv-kaluste. Ikea Stockholm it is.

Vad tycker ni om Ikea Stockholmmöbler?

Kuva: Ikea

5 kommenttia:

barbro v kirjoitti...

Stocholm-mallisto on lähimpänää tyylikästä retroa, mitä Ikeasta vaan voi löytää. Mitä jos kävisit ihan mielenkiinnosta kuitenkin ensin tsekkaamassa valikoiman esimerkiksi Tampereen osto ja myynti -liikkeessä, Papinkatu 20:ssä (avoinna 14-18.30)? Siellä on aitoa hyväkuntoista retroa, funkkista, jotain jolle ei ole nimeä, ja mikä parasta, asialliset hinnat. Jos pysyy vasara tai hiomapaperi kädessä, vaihtoehdot kasvaa vielä potenssissa kymmenen. Minä vaikka lupaan tulla vasaran ja hiomapaperin kanssa, jos ei muuten.

Spots kirjoitti...

barbro v: kiitos kommentistasi - löysin sen avulla blogisi! mahtava! mä olen tismalleen yhtä mieltä kanssasi stockholm-mallistosta. meillä on semmoinen kirjahylly.

papinkatu on tuttu paikka! sieltä on tuo senkkikin, joka pönöttää televisiomme alla paraikaa. ostin sieltä viimeksi ilmari tapiovaaran pinnatuoleja eurolla! mutta täytyy kyllä käydä siellä taas. ja jeps, vasara pysyy kädessä. ;-)

barbro v kirjoitti...

Hyvä juttu (kaikki jutut)! Aina on teitä, jotka löytää Tapiovaaran pinnatuoleja eurolla, tai vielä parempaa, ilmaiseksi roskalavalta. Mikä onni, mikä kateus!

Jos vasarakin pysyy kädessä, niin on tosiaan ehkä vähän haaskausta hakea Ikeasta levytavaraa. Se löytämisen tai luomisen ilo, kun saa aikaan tai sattuu eteen jotain uniikkia, omannäköistä, nerokasta!

Spots kirjoitti...

äläs muuta virka. hioisin ja maalaisin mieluusti, mutta perskuta, kun kotona asustaa pikkuinen lapsonen ja muutama lemmikki, homma on kohtalaisen haastava. verstasta odotellessa...

barbro v kirjoitti...

Sepä. Musta meille kaupunkilaisille olisi syytä antaa vuokralle verstaita, johon saisi levitellä pelit ja vehkeensä ja rälläköidä sydämensä kyllyydestä. Nimim. Sahaaminen on vähän hankalaa keittiön pöydällä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...