torstai 9. huhtikuuta 2009

Virheitä kosmetiikkakaupoilla

Fak. Alkuviikon kosmetiikkahankintani harmittavat. Vaikka mä pidän The Body Shopin vartalonhoitotuotteista, meikin kanssa menen metsään (lukuun ottamatta luomivärejä, jotka toimivat kaikin puolin passelisti). Olen ostanut vuosien varrella ripsivärejä, jotka ovat pettäneet kerta toisensa perään. Niin teki tämäkin. Se kyllä erottelee, mutta meikäläisen ripset jäivät tolkuttoman tahmeiksi. Yyh... Musta tuntuu, että tämä oli viimeinen The Body Shop -ripsarini. Enkä muuten osta enää merkin mineraalipuuteriakaan. Se ei toimi toivomallani tavalla. Argh. Juuri roskakoriin kuskaamani Maybellinen versio hoiti homman paljon paremmin...Kaipa mun on kalpittava kauppaan. Haen yhdessä kommentissa hehkuttamani Jane Iredale -mineraalipuuterin (lisää sopii lukea maahantuojan sivuilta). Katsastin, että sellaisia saa ainakin Kauneushoitola Kariniemestä (siis täältä Tampereelta).

Oletteko te törmänneet pettymyksiin meikkimarkkinoilla?

11 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Monta kertaa. Ripsivärit ovat mielestäni erityisen hankalia ostettavia. Siksi olen käyttänyt Kanebon 38:a viimeiset 4 vuotta. Nyt tuote lähtee markkinoilta... Löysin viime viikonloppuna kuitenkin tilalle Cliniquen ripsarin, joka lähtee Kanebon tapaan lämpimällä vedellä pois. Se on hyvä. Huoh!

Spots kirjoitti...

esba: mitä, onko kanebon 38 lähdössä livohkaan?!? kääk! se on sitten hamstraamisen paikka. mut kiitos tuosta clinique-vinkistä! sitähän täytyy sit koettaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin saada sydänkohtauksen kun luin tuon, että Kanebo loppuu. No menin heti nettiin seikkailemaan ja löysin kanebon sivuilta "uuden" mascaran,sensai 38, toivon että kyseessä on sama tuote. Ainakin harja ja pakkaus ovat samanlaiset:

http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=en&id=sc012

Kahjo-Kerttu

Spots kirjoitti...

kahjis: nyt helpotti. ;-) eiköhän tuo sama ole.

Zana kirjoitti...

Mä petyin pahasti Kanebon ripsariin, kahta erilaista kokeilin ja roskiin lensivät. Hyvä ettei ripset irronneet...
Supersuosikkina mainittakoon japanilaisen Shu Uemuran puhdistusöljyt. Parhautta puhdistuksen saralla ainakin toistaiseksi.

Tiinakaisa kirjoitti...

Ripsarit on kyllä hankalia! monessa huono harja tai sitten sitä täytyy levittää monta kerrosta ennenkuin tuntuu, että sitä oikeasti on tarpeeksi. oonkin käyttänyt jo monta vuotta maybelinen volume express waterproofia (harmaa puteli). välillä olen koittanut kokeilla jotain muuta ja palannut aina tähän.. ja miksi vaihtaa hyväksi havaittua :)

Tiinakaisa kirjoitti...

..ja nuo vikaostokset kyllä harmittaa aina..

Spots kirjoitti...

zana: kiitti puhdistustuotevinkistä! mä en ole kuullutkaan moisesta merkistä. pakko tutustua tarkemmin! :-)

tiinakaisa: älä muuta virka, mua harmittaa vieläkin!!! ostin eilen korvaavat tuotteet, kerron enempi kohtapuoliin.

SunSun kirjoitti...

Spots, älä osta suoraan Jane Iredalea, kuulemma everyday mineralsin ja lily lolon mineraalimeikit ovat paljon parempia ja huomattavasti halvempia. Esim. Lily lolon sivustolta voi tilata testereitä tosi edullisesti, kokeile sieltä ennen kuin köyhdytät itseäsi Jane Iredalella...

Spots kirjoitti...

sunsun: ok, kiitos vinkistä. mä kerkisinkin jo hieman kauhistella iredalen hintoja...

Esba kirjoitti...

Aaa! Se siirtyy siis nyt Sensain alle? Kaupoilla eivät kosmetiikkapimut ole kertoneet tätä! Suosittelen kyllä sitä Cliniqueta. Epäilen, että ostan sitä jokatapauksessa seuraavan putelin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...