torstai 7. toukokuuta 2009

Harmaassa hupparissa...


... piisaa pituutta. Siinä piisaisi sitä enempikin, mutta saksin helman persjalkaiselle passeliksi. Polvimitta ei pue meikäläistä, ei. Ehkäpä koroissa, mutta collegemekko (heh!) kaipaa kumppaneikseen Consseja.Ruotsalaisen Denimbirdsin harmaa huppari on jokusen kuukauden takainen kirpparilöytö ja kutakuinkin ainoa puhdas pukimeni. Mies pitää mekosta. Se on kuulemma "hauska". Klovni lopetteleekin tältä erää ja palaa käännöksen pariin.

6 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

On se hauska mekko, hyvällä tavalla!

Anonyymi kirjoitti...

Käännöksen? Toimittaja? Kääntäjä? Toimittaja-kääntäjä?

Spots kirjoitti...

sugar: kiitti. ;-)

anonyymi: kumpikin. 90-prosenttisesti toimittaja, muutamasti vuodessa kääntäjä.

Riehu kirjoitti...

Se on hauska mekko! jotenkin tyttömäinen.
Heh, joku kaveri just ihmetteli ja naureskeli kun nimitin itteäni persjalkaiseksi, ei ollut vissiin kuullut tätä osuvaa nimitystä aiemmin...:)

Oton ja Oivan päiväkirja kirjoitti...

Ai niin, mä ihan unohdin kehua sun mekkoa tänään! Se on kyllä hauska, hyvällä tavalla. Mulla oli samantyylinen paita joskus 13-vuotiaana. Olin kauhee Flashdance-fani ja siinä leffassahan päätähdellä on yhdessä kohtauksessa tommonen harmaa, viimeistelemätön collegepaita. Pakotin äidin tekemään mulle samanlaisen (jostakin syystä se ei kyllä näyttänyt pullean, silmälasipäisen ja hammasrautasuisen varhaisteinin päällä yhtä sexyltä kuin sen tanssijamimmin päällä siinä leffassa, ihmeellistä) ;D

Spots kirjoitti...

o & o: flashdance on parhautta! sehän me muuten joskus katsotaankin, tyky-mielessä. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...