torstai 14. toukokuuta 2009

Paljeteissa baanalle


Ihailen paljettihameissa taikka -paidoissa pailaavia ihmisiä. En tiedä, olisiko meikäläisestä moiseen. Karsastan kimallusta, mutta mistäpä sitä tietää – sovittamatta.

Omistan kimallekammostani huolimatta paljettitennarit. Sain ne vuosi sitten äitienpäivälahjaksi, kuten joskus kirjoitinkin. Olin vetäistä ne tänään koipiini, mutta vetämättä jäivät. Tajusin tarvitsevani ei-pesukoneen-kuluttamia mustia vaatteita. Kulahtaneet eivät paljettien kera komppaa... Se on sääli se.

4 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Voi mää niin tahtoisin nuo. mutta niissä ehkä just on se, että mustan pittää olla sitte kans mustaa eikä ihanasti kulahtanutta. :)

oon ite sovittanu paljettilegginssejä ja paljettitunikaa, ja kumpiki oli yllättävän hienoja! En vaan oikeesti tiiä minne ne päällä menis. :)

Lili kirjoitti...

Ne ovat hurmaavat. Sitä paitsi paljetit tossuissa ovat särmikkäämmät kuin paljetit topissa - sanon minä.

barbro v kirjoitti...

Kuule, kaipasit vähän aika sitten mustia keraamisia koiranruokakulhoja. Ikeaan!: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20118918

Spots kirjoitti...

tiina: niinpä, ihanasti kulahtaneet jäävät noiden kera kaappiin. :-) meikäläisen tilanteessa tilanne tarkoittaa sitä, että nuo kengät jäävät kaappiin. kaikki mustat vaatteeni ovat justiinsakin kulahtaneita.

lili: hih, kiits. :-)

barbro v: KIITOS!!! aivan mahtavaa!!! ikeaan käypi kulkuni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...