torstai 11. kesäkuuta 2009

Acne kolahtaa arkaan kohtaan...


... ainakin kukkaroni päälle. Voiko viimeiset viikot vain töitä tehnyt (15-kuinen tytärkin toteaa kahdeksalta koisimaan suunnatessaan: "Äiti, hommia.") ihminen pitäytyä hemmottelemasta itseään Acnen syysuutuuksilla? Enpä usko, en.Tuo mekko on must have. Toppi samaten. Farmaritkin ovat iiihaaanaaat, mutta saas nähdä, miten tuon valkean värin kera käy. Tuntuu, että kupeille on kertynyt työtaakan myötä liiaksi kiloja – siis valkoisille pöksyille... Stressi ei pue meikäläistä, ei. Mutta hei - mun lomani alkaa huomenna!!! Se tietää bloggailua, se.

Kuvat: Acne

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Öh, tuttu tunne - jatkuva kiire, joka kerryttää kiloja. Sanoo se anonyymi kääntäjä, joka kiskoo heti aamusta kaksin käsin karkkia töiden lomassa. Yksi kysymys - Evita?

Mukavaa lomaa!

Spots kirjoitti...

jepulis. yhdet laihtuvat työtaakan alla, toiset eivät. harmillista kuulua jälkimmäiseen sakkiin... ;-) mutta kaipa se taas tästä. tsemppiä sinnekin!

ja ei, vastaus ei ole evita. odotan kyllä lehden ensimmäistä numeroa, konsepti vaikuttaa niin kiinnostavalta, että oksat pois. tykkään bonnierin lehdistä muutenkin. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Höh, ei osunut oikeaan. Evita olisi jotenkin ollut sun tyyliä, vaikka en sua tunnekaan muuten kuin blogista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...