maanantai 1. kesäkuuta 2009

Because I'm Worth It

Palautin puolitoista tuntia sitten kaksisataa sivua kääntämääni tekstiä kustantajalle. Olo on... no, outo. Kello on puoli kaksi, eikä meikäläistä väsytä. Pitäisi väsyttää, sillä hommat jatkuvat huomenna täydellä teholla, muuttoakin pitäisi kaiken kiireen keskellä järjestellä. Yksi asia on kuitenkin kunnossa: löysimme kauniisti kalustetun kaksion Kungsholmenilta! Lautalattiat, korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat. Käyn kirjoittamassa vuokrasopimuksen torstaina.Laivailen siis taas Tukholmaan. Tällä kerralla aion keritä myös kaupoille. Käännösurakan jäljiltä tuntuu siltä, että ansaitsen palkinnon jos toisenkin. Huomasin tänään, että kaapissani ei ole kesävaatteita. Ei niin minkäänmoisia. Tarvitsen muutaman tunikan, farmarit, sortsit, sandaalit... Mieleni halajaa jotakin vaaleaa. Mutta sandaalit saavat olla mustat tahi ruskeat. Jos nämä Acnet passaavat jalkoihini hyvin, saatan kantaa ne muassani koti-Suomeen.

Vinkatkaapa ihmeessä, jos olette nähneet kauniita (siis yksinkertaisia ja härpäkkeettömiä) kesäsandaaleita. Tarvitsen. Asap.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten olis nämä Tiger of Sweden:in
lovasandaalit?

http://www.gallantclothes.fi/WebRoot/GPL/Shops/24102008-106847/49A4/1ABF/8D0D/5FC0/C773/59FA/3D22/1DA2/tiger_sandal_h.jpg

Niitä löytyis Tampereeltakin :).

T: Matleena

Spots kirjoitti...

kiitti vinkistä, matleena! näin nuo tigerit tänään, kun kävelin gallant clothesin ikkunan ohitse. luulen, että nuo acnet vetävät pidemmän korren, mutta ans kattoo nyt. :-)

Yeast Infection Causes kirjoitti...

I love this blog.It is more attractive.
Yeast Infection

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...