torstai 28. toukokuuta 2009

Hyvä & halpa (plus pari sanaa postaustahdista)


Ystäväni E. on luottanut jo jonkin aikaa Everyday Minerals -puutereihin. Pulju postittelee tuotteitaan rapakon takaa – semmoisilla hinnoilla, että mäkin tahdoin niistä osani. Sain pohja- ja viimeistelypuuterini tiistaina kutakuinkin kymmenen päivän odottelun jäljiltä (ei paha, ei). Ja arvatkaapa, paljonko niistä pulitin. 22 euroa! Yhteensä! Suomessa samanlaisesta setistä olisi saanut maksaa triplasti. Ainakin. Kolmen päivän kokemuksen jäljiltä voin sanoa, että kyllä kannatti! Puuterit ovat kuin samettia. Ja sitä paitsi on aika elähdyttävää, että iho oikeasti hengittelee kaiken pakkelin alla. Hyvä, hyvä.

Ja sitten siihen postaustahtiini. Olen kovasti pahoillani parin viime viikon edesottamuksistani, mutta työrintamalla pitää karmaisevaa kiirettä. Käännös alkaa olla plakkarissa (valmistunee tänä yönä), mutta ensi ja seuraava viikko kuluvat kutakuinkin kymmenen jutun parissa. Pakko painaa ennen kesälomaa.

Kesälomasta tosin tulee vain parin viikon mittainen, vaikka kaavailin paria kuukautta. Kuulin eilen, että meikäläisestä tulee tukholmalainen, ainakin puoleksi vuodeksi. Sain työtarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Perhe matkaa mukana. Tietty. Heinäkuusta alkaen mä kirjoittelen sitten Suomenlahden toiselta puolelta. Aikamoista.

10 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Aikamoista tosiaan, mut ihanaa ja rohkaisevaa! Onnea vielä täälläkin, mahtava tilaisuus koko teidän jengille!

milla-emeliina kirjoitti...

Onnea uusista töistä, kuulostaa oikein hyvältä! Luulenpa, ettei blogin sisältö kärsi Tukholmassa tarttuvista vaikutteista :) Vaan mitä ihmettä te teette teidän ihanalle asunnolle?

tina kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta mahdollisuudelta ja kokemukselta koko perheelle! Paljon onnea ihan jo rohkeudesta lähteä :)

Killi kirjoitti...

Onnea onnea! :)

Esba kirjoitti...

Hei hienoa ja jännää! Minkätyylisiä hommia menet tekemään?

Spots kirjoitti...

sk: kiitos, kiitos. jännittää, mutta eiköhän se siitä. nyt vain asunto alle ja menoksi. mut hei, mä majoitan sut när som helst! että paahan poiketen tukholmassa.

milla-emeliina: kiitos. mäkin luulen, että tukholma tuo blogiin uuden ulottuvuuden. lähdössä ei mietitytä kuin muutama asia: yksi on juuri se, että me joudutaan luopumaan kämpästämme. mutta eiköhän me vielä joskus löydetä yhtä kiva. ja kenties oma! :-)

tina & killi: kiits, kiits! :-)

esba: mä menen tekemään aikakauslehtiä. tuttua puuhaa. ;-)

Tiinakaisa kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä ja onnea työrintamalle!

Anonyymi kirjoitti...

Uskallatko paljastaa lisää tulevasta työstäsi? Onko lehti jokin Suomessa ilmestyvä ruotsalaisen kustantamon lehti? Teetkö jutut itse vai käännätkö niitä?

Duussi kirjoitti...

Vau, onnittelut mahtavan kuuloisesta mahdollisuudesta! Hienoa, että perhe-elämä on sellaisessa tilanteessa, että voitte lähteä koko porukalla. Lycka till jo näin etukäteen! :)

Spots kirjoitti...

kiitos, olette ihania. :-)

lupaan paljastaa pestistäni tuonnempana enempi, mutta toimituspäälliköksi mä sinne matkaan. lehteä saa kyllä suomestakin. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...